Serdar sonuçtan hiç memnun değil

crypto.com Defi Wallet Hesaptaki Paranın Blokelenmesi

crypto.com Defi Wallet Hesaptaki Paranın Blokelenmesi
01 Kasım 2023 12:44

Defi Wallet uygulamasına üyelik oluşturup Binance TR uygulaması üzerinden USDT transferi gerçekleştirdim 6 saate bir 10$ kazanma vaadiyle ilk zamanlar bir sıkıntı yoktu ki ta ki Yeni üyelerimize hediye ETH veriyoruz. Diyene kadar hesabıma 2.58 ETH geldi ve hesabımı kilitlediler neymiş şüphesi var ve anlaşma talep ettiler. Hesabınızdaki tutarın yarısı kadar daha iyi niyet ödemesi yapmanız gerekmekte o şekilde ıd bloke kalkacaktır sizi daha sonra 1-2 yere daha yönlendireceğim cevabını aldım müşteri hizmetlerinden sürekli laf çeviriyorlar ve paramı iade etmiyorlar. Sürekli para talep etmekteler. Ben hediyesini de istemiyorum sadece anaparamın iadesini talep ediyorum

profile profile profile
06 Kasım 2023 19:28

Ana paramın iadesini talep ediyorum

Yorumlar (24)

Sadık
Sadık

Beni bu işe sokan sarışın afet bir kadın adı, İngiltere Londra'da yaşıyor,30 lu yaşlarda

Koreli kadının resmi varsa banada gönderir misiniz [email protected]

Metin

Arkadaşlar şu koreli bayanın fotoğrafı kimde varsa atsın buraya ya da [email protected] adresine... Bana da, tarifinize uyan biri musallat oldu ama fotoğrafı lazım

İbrahim
İbrahim

Herkese merhaba. Bu konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan var mı.

Altınbaş
Altınbaş

Bu fotograf daki kişimi acaba bu fotoğrafı burada biri paylaşmış bende görüntü aldım aynı kişimi arkadaşlar. Aynı kişi diyorsanız telegram dan herkese ulaşıyor o zaman kullanıcı adını yazın ben buydu hesap silindi bbentina033 DÜ telegram adı olan varsa yazsın lütfen şuna ulaşalım bir şekil telefon ulaşılamıyor.

Metin

Ya da elinde fotoğrafı olan arkadaş, aşağıdaki e postama atsın lütfen [email protected]

Ali
Ali

Banada gönderin lütfen [email protected]

Metin

Yahu şu Koreli bayanın fotoğrafını madem elinizde var neden deşifre etmiyor sunuz?

Eyyüp

Peki bu durumda iletişime devam ediyor mu? [email protected] adresine var ise bir resmini gönder kardeş aynı kisi mi emin olalım.

Numan
Numan

Şu resimi bankada gönderebilir misiniz [email protected]

Yağız
Yağız

Osman bey foto olan atabilir mi benzer bir durum bende var şu an teyit [email protected]

Osman

Benimlede iletişim halinde resimleri var bende

Orhan

Göndereyim fotoğraflarını şu an benimle yazisiyo

Aynı kişi şu an banada yazıyor yok söyle günde 5000$ kazaniyom falan filan

Fdly

Merhabalar acaba siz [email protected] adresine elinizde olan fotoğrafı atar mısınız ya da buraya yükler misiniz aynı kişi mi?

Eyyüp

Sisteme sizi sokan, koreli olduğunu ama İngiltere'de yaşadığını iddia eden biri mi? Yardımsever herkese bu konuda yardımcı olan, Fakir fukara gözeten vs vs

Metin

Eyüp kardeş şu korelinin fotoğrafını atar mısın? [email protected]

Ahmet
Ahmet

İngiltere'de şirketi mi varmış koreli bayanın bana yazıyordu Adı yunhee mi

Memduh
Memduh

Merhaba Size ne iş yaptığını söylemişti?

Metin

Orhan fotoları paylaştıysa benimle paylaşırsanız sevinirim [email protected]

Metin

Aynen, fotoğrafı var sa atar mısın bana? [email protected]

Aynen bahsettiğin gibi

Fdly

Babam aynı şeyi yaşamış ama gerçek olmadığına ikna edemiyorum hala karşı tarafın masum olduğunu zannediyor o yüzden fotoğrafa ihtiyacım var

Aynen

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 11:41

14 Mayıs 2024 10:03