Alper sonucu yetersiz buldu

crypto.com Crpto.com Para Çekme Talebi

crypto.com Crpto.com Para Çekme Talebi
18 Ağustos 2024 12:05

Öncü Evim Support uygulaması market hesabımdan para çekme talebinde bulundum, reddedildi. Sebebi de kazancımın vergisini yatırmazsam çekim yapamayacağım ve paramı alamayacağım söylendi. Ben de yatıramadım ve parayı ekrandan çektiler, güya ECB Bankasına aktarılmış. Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

10 Eylül 2024 11:32

Öncü Evim Support uygulaması üzerinden yaptığım şikayete hiç dönüş sağlanmadı. Olumlu veya olumsuz olarak dönüş sağlarsanız memnun olurum.  Bundan yararlanmak isteyen kişiler var burada. Tahminimce lütfen insanları biraz daha çıkmaza sürükleyici olmayalım. Gerçekten yardımcı olmak isteyenler varsa yardımcı olsun lütfen.

21 Ağustos 2024 00:19

Öncü evim support uygulaması market uygulaması hesabımdaki paramı vergi borcunuz var diyerek çektiler WhatsApp dan benim le iletişim de olan şahıstan ve benimle Skype üzerinden iletişimde olan sözde CRP to borsa uzmanlarından şikayetçiyim Türkiye ve Almanya adli makamlarına suç duyurusunda bulundum paramın sonuna kadar takipçisi olacağım. Sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim fotoğrafta görüldüğü gibi hesabımı boşalttılar

18 Ağustos 2024 23:21

Bana hem paranızı alamayacaksınız diyorlar hem de Trust walled diye bir uygulama var eğer oraya verginizin yarısını yatırıp ekran fotoğrafı çekip bana atarsanız sisteme yüklersem blok hainde olan paran 3 gün içerisinde sisteme geçer ve paranızı Trust wallet cüzdanıma çekip oradan da Binance TR hesabıma çekim yapabilirsiniz diye söylüyorlar bu nasıl bir iştir anlamıyorum lütfen yardım edin eğer bu parayı geri alabilirsiniz 3/1 ni vereceğim

19 Ağustos 2024 22:52

Şu an fotoğrafta gördüğünüz gibi sistemden parayı çektiler

29 Ağustos 2024 21:31

Sayın kripto.com yetkilileri şikayetim le ilgili Herhangi bir gelişme var mı

04 Eylül 2024 15:14

Öncü evim support uygulaması market hesabımdan para çekme talebinde bulunmuştum benden kazancımın 100/30 nu vergi olarak yatırmamı söylemişlerdi bende bu parayı yatıramadım ve hesabımı boşalttılar benden 30600 USD istediler bu parayı yatırmazsan hiçbir zaman paranızı alamayacaksınız dediler. Dün itibarıyla beni yine aradılar güya sevindirici haber için aramışlar söyledikleri de tüzük değişikliği olmuştu bu vergininde 100/30 nu ödersem yani 10500 USD ödersiniz yarım saat içerisinde işim çözülecek miş yani açık çası hikaye okunmaya devam ediliyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olan yok mu

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 11:09
crypto.com Para Çekme İşlemi
crypto.com Para Çekme İşlemi
Halis sonuçtan hiç memnun değil

Smart Trade Coin Yatırım Yaparken Mağduriyet Yaşadım

10 Mart 2024 19:54
Smart Trade Coin Yatırım Yaparken Mağduriyet Yaşadım

İlker
23 Temmuz 2023 08:46
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 17:53
Para Çekme Sorunu: Belgeler Yüklendi, Yanıt Yok