Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2023 15:16

Samsun da erdem coşkun kuaför düğün için gittiğimiz kuaför. Makyajları harika ancak kendileri tesettür için şal yapabildikleri söylemelerine rağmen asla bilmiyorlar. İpek şalımı oradaki zımba ile delik deşik ettiler iplikleri kaçtı. Sanki çocukların oyuncaklarına yaptıkları bir şekilde rastgele şalı dolamaya çalıştılar ucu kör bir zımbayla bir sürü delik açtılar bu ne biçim şal şekil almıyor diyerek saç spreyi de sıktılar. Sonrasında oradayken zımbaları açtırdım ve kendim yaptım yaptıkları şey asla bilinçli yapılmış bir şey değildi istediğimin çok dışındaydı. Bunu kasadaki hanımefendiye de ayrıca belirtmeme rağmen sadece ödeme kısmıyla ilgilendi. Saç yapımında bir kadının saçını yakmaları neyse benim için de başörtümü mahvetmeleri aynı şeydi. Bana açtıkları maddi hasar yanında bu kadar ilgisiz ve vurdumduymaz davranmaları ayrıca can sıkıcıydı. Keşke biz bu konuda bilgi sahibi değiliz deselerdi ona göre başka bir yol bulurdum. O mutlu günümüzde moralimiz bozulmazdı hiç değilse. Hala aşırı derecede kızgınım şalımın üzerindeki deformeyi anlatamam baktıkça içim acıyor.

Erdem
Erdem

Merhaba hanımefendi ben ************ lütfen benimle iletişime geçer misiniz ben zararınızı karşıliycam size kim hizmet verdi bilmiyorum detaylar için numaramı yazıyorum ***********