Cosa Uniforma İade Ve Değişim Sorunu

30 Eylül 2024 20:34

Cosa uniforma adli mağazadan internetten sipariş verdim. 71293 numaralı siparişimde bir adet 1389 TL tutarında olan forma bedeni bol gelmesi sebebiyle geri markaya yolladım. Üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala Iyzico'ya geri iade miktarı yapılmadı. Sonra gene aynı markadan 73034 numaralı siparişimde bedeni dar gelmesi nedeniyle markaya değişim amacıyla geri yolladım ancak bir haftayı geçmesine rağmen ne bir bilgilendirme mesajı geldi ne de istediğim beden bana yollandı. Müşteri ilişkileri ile asla konuşamıyorum zaten. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

01 Ekim 2024 11:28 (Şikayetten 14 saat sonra)

Burcu

70872 sipariş kodlu kargomu gönderdiğim halde 1 ay oldu iadem yapılmadı 3 kere müşteri hizmetlerini aradığım halde hep aynı cevaplar bu nasıl bir kurumsallık anlamadım gerekli yerlere şikayetimi yapacağım artık

02 Mart 2024 13:18
Dilan sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2023 20:50
"Tekrar mail atar atmaz tarafıma para iadesi yapıldı ertesi gün de arayıp hatanın banka kaynaklı olduğunu ilettiler teknik bir aksaklık olmuş ilgilendikleri için teşekkür ediyorum süreç benim adıma hızlı ve sorunsuz ilerledi"

İade Sürecinde Gecikme Ve Ürün Kalitesizliği

24 Haziran 18:31