Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Corby CX019 Drone Şarj Olmuyor Tek Işıkta Kaldı

Corby CX019 Drone Şarj Olmuyor Tek Işıkta Kaldı
11 Temmuz 2023 23:55

Corby CX019 Pro drone aldım bir defa kullandım ikinci kullanım için şarja taktım 3 ışığı yanarken 1 e düştü ve 5 saat geçmesine rağmen hala 1 ışık yanıyor. Şarj işlemi gerçekleşmiyor. Bilgisayar da denedim, 3 farklı adaptörde denedim fakat hiçbir değişiklik olmadı. İkinci kullanımda sorun yaşadım bu hiç normal değil umarım bu sorun çözülür

04 Ağustos 2023 22:37

Satın aldığım Corby CX019 drone aldığım ilk günden itibaren bana sorunlar çıkardı ve teknik servise göndermeme rağmen hiçbir çözüme ulaşılmadı. Cihazı kullanmak için kutudan çıkardığımda batarya hiçbir şekilde şarj olmadı. Ayrıca şarj süresi 6 saat olarak ifade ediliyor fakat ben 10 saatten fazla şarj etmeye çalıştım ama maalesef hiçbir işe yaramadı. Teknik servis raporunda arıza bulunmamaktadır kullanım kılavuzunu kontrol edin diye dalga geçer gibi bir sonuç hazırlamışlar. Görüntü kalitesi çok kötü, batarya bozuk; çözüm odaklı bir işlem yok. Ürünü tekrardan servise yolladım bu seferde aynısı olursa Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım. Bir daha da asla bu markanın hiçbir ürününü satın almayacağım

Ek
04 Ağustos 2023 22:36

Ek
12 Temmuz 2023 08:37 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

20 Temmuz 2023 11:12

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Yorumlar (6)

Şikayeti Çözüldü

, Ben kendim 3.700 TL aldım Media Markt tan almazdım ama ucuza geldi şu an fiyatı 7000 TL olacak ben 5 bin satsam üstüne 4 bin koysam dji geçeceğim mini se 2 ye

Şikayeti Çözüldü

Ben gittim Trendyol dan aynı pili 700 TL aldım sonra çalış mayan pili yerine koyup sağlam pili drone ye taktım bozuk pili geri gönderdim paramı da aldım 😂

Serkan

Tek sorun pil olsa hallolur ama tuşlu telefondaki video kalitesi neyse bunda da o. Bilseydim asla almazdım, 700 kişiden fazla insan bu şikayeti görmüş en azından onlar bu hataya düşmez

Şikayeti Çözüldü

Serkan nasıl düzeldi bu sorun bende de var

Şikayeti Çözüldü

Serkan bey bir çözüm buldunuz mu benim de öyle oldu şarj almıyor hiç

Serkan

Drone teknik servisten geldi, onlara göre bir arıza yok ama ürün sorunlu. Tekrardan iade için servise yolladım. İade almazlarsa Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım

Usama sonuçtan hiç memnun değil

Corby Drones Drone Cx012 Uçup İniyor

21 Ağustos 2024 00:12