Yasin sonucu yetersiz buldu

Confident Ücret İadesi Sorunu

Confident Ücret İadesi Sorunu
20 Haziran 2024 16:10

Confident 4. Levent mağazasından koltuk takimi aldım. Kredi kartı ile tek çekim aldım. Ertesi gün telefonla dönüş yaparak stokta olmadığını 45 gün sürebileceğini ilettiler bende satıştan 4 gün sonra iptal için mağazaya gittim ve iptal işlemi için merkeze mail attılar. Para iadeniz 3-10 iş günü arasında yatacak dediler. Genel merkez kart çekimi olduğu için uzun sürüyor dedi. Bugün tam 31 gün ve hala paramı yatırmadılar. En sonunda genel merkez İstanbul'u aradım, orada ise daha iademin başlatılmadığını öğrendim. Merkez zorda olsa iade işlemini başlattı 07.06.2026 de ve 3 ile 7 gün iş günü içinde yatacağını söylediler. Şu an 20.04.2024 oldu ve sorgulattığım zaman bana alis veriş slipimi göndererek altına A4 kağıda imzasız iptal edilmesi diye duz bir yazi iletiyorlar işleminiz yapılmış diye ve bunu finans müdürü verdi diyorlar.
Sorum şu;
1 siz insanların nakit olarak ödediği parayı bu şekilde nasıl el koyabiliyorsunuz
2 insanları haklarını bilmiyormu zannediyorsunuz
3 şikayet edildiğiniz zaman bu paranın yasal faizi ile geri alınabileceğini hiç mi tahmin etmiyorsunuz
Not : gönderdikleri saçma evrakı da koyuyorum kı sizlerde görün

24 Haziran 2024 11:47 (Şikayetten 3 gün sonra)
Yasin
25 Haziran 2024 11:36

Öncelikle şunu belirteyim merkezde bulunan Gülşah Hanım elinden gelenin fazlasını yapan bir çalışan ona sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Yalnız 4. Levent şubelerinde çalışan tahsilat görevlisi ve şube müdürü oldukları konumu hak etmiyorlar. Bayiye alışveriş iptali için gidildiğinde tahsilat kısmındaki görevli iptal edilmesi için gerekli maili çektiğini söylüyor Şube müdürü müşteriyi arayıp iptal edemeyiz diyor. Bir de kendileri tüketici haklarını öğrenip müdürlük yapsa daha iyi olur. Burada firmaya da sorumluluk düşüyor. Önüne geleni müdür yapmazlarsa kendi firma değerleri açısından iyi olur.

Başak sonuçtan çok memnun

Başak
28 Eylül 2023 16:24
"Koltuklarımız sorunsuz bir şekilde değişim yapıldı ve bize ulaştı İlgilerinden dolayı Esen Hanıma çok teşekkür ederiz"

Emine
15 Ocak 2024 18:59
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
25 Eylül 2023 16:14
"Çok ilgiliydi hızlı dönüş ve çözüm için teşekkür ederim"

Fikriye
22 Mart 22:43