Cemil sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 20:43

Koçtaş'tan Conax su arıtma cihazı aldım. Montaj için gelen eleman oldukça acemiydi, zar zor taktı ve baktı ki musluğun altından akıtma yapıyor. Orijinal paketin içinden çıkan parça bozuk dedi, kendi çantasından aynı parçadan birkaç tane buldu. Onları denedi, bunlar da bozuk dedi. Sonra benim eski cihazımın (bu arada eski cihazımı kendim takmıştım, 7 sene kullandım, cihaz arızalandığı için yine kendim söktüm) parçasını sordu, bende nasıl takıldığına bakacak sandım verdim. Parçayı bir baktım, benim eski parçayı aldı. Yeni cihaza taktı, yeni cihaza tam uymadığı için bir de parçaya ek dirsek yaptı. Ben bunu kabul etmeyeceğimi, 7 senelik parça belki de bu parçanın ömrü doldu, üstelik fazladan ek yapıyorsun oradan su kaçırma riski artacak dediğimde, başka yapacak bir şey yok, cihazın içinden çıkan bu, benim elimdeki bu, elimden gelen bu şeklinde cevap verdi. Bende bunun doğru bir yaklaşım olmadığını ancak geçici olarak kabul edeceğimi, sonra mutlaka yeni ve uygun parça getirip değiştirmesi gerektiğini söylediğimde öyle olmuyor. Gelirim desem de gelmem, tekrar ara kayıt bırak şeklinde cevap verdi. Bende dedi ki ben niye bir daha kayıt bırakayım, sen buradasın işte, yetkiliye sorum, hakkında bilgi ver, gerekiyorsa kayıtı onlar oluştursun dedim. Öyle olmuyor. Sen laftan anlamıyorsun, ben günde 20 tane yere gidiyorum, bir daha buraya gelmem vs. Cevaplar vermeye başladı. Sonra bir de servis formu doldurdu ve benim imzalamamı istedi. Ben bu şekilde işi teslim almayacağımı ve bu sebeple imzalayamayacağımı, işi tamamladıklarında imzalayacağımı söyledim. Adam sen bilirsin dedi ve gözümün önünde benim yerime imza attı, bir de bir nüshasını bana verdi. Benim yerime imza atamazsın, bu suçtur. Seni şikayet ederim dediğimde de bana verdiği nüshayı tekrar benim elimden kapıp buruşturdu, çantasına attı. Başlangıcında daha farklı olaylar da var ama karakter sığmadığı için yazamıyorum. Ve Conax'ı aradığımda ulaşamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım. Sözde 7/24 çağrı merkezi desteği diyor ama mesai saati sonrası telefonu açan yok. Ve bu şikayeti yazarken de cihazın her tarafından akıtma yaptığını fark ettik. Acil işinin ehli bir teknik personel gönderilmesi gereki.

Cemil
Cemil
05 Eylül 2023 16:50

Ben böyle bir firma görmedim. Cumartesi gününden beri arıyorum, arıza kaydı bırakacağım telefonu açan yok. Bu nasıl bir markadır, nasıl bir hizmet anlayışıdır. Artık ne yapacağımı bilmiyorum.

05 Ekim 2023 10:33

26 Ağustos 2024 13:13

06 Kasım 2023 10:40
Soner sonucu yetersiz buldu

17 Eylül 2023 13:30
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 19:29