Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Colville Capital Paramı İade Etmesini İstiyorum

02 Ağustos 2024 17:43

Merhabalar, Colville Capital firmasından şikayetçiyim. Firmaya ben reklam yoluyla ulaştım, formu doldurdum, aradılar ve 200 USD sanal alışveriş kartından çektiler. İşlemler ile fiyatlar arasında sıkıntı olduğunu fark ettim. İşlem o aşamada hiç oraya çıkmamış veya görmemiş; zararda etse, kârda etse hep kâr yazıyor. İncelediğimde gece zararda olan ticaretim hiç olmadı veya gün içerisinde o hedefe bile ulaşmamış şekilde kâr yazıyor. Ben de bu durum hakkında bilgi almak istedim. Yanlış görmüşsünüz, müşteri türsünüz, sıkıntı yok gibi durumlar söylemeye başladılar. Ben paramı verin dedikçe, onlar üzerinden iki hafta geçsin, öyle vereceğiz gibi ifadelerde bulundular. Ben dedim ki, öyle bir şey olamaz. Paramın kazançla beraber iadesini istiyorum.

23 Ağustos 2024 09:13

Firma burda yazan her şeyi okuyor ve görüyor hiçbir sonuç ve cevap yok

23 Ağustos 2024 09:12

Hiçbir gelişme yok bir netice olmasını bekliyorum

08 Ağustos 2024 12:37

Merhabalar, Colville Capital firmasından şikayetçiyim. Firmaya ben reklam yoluyla ulaştım, formu doldurdum, aradılar ve 200 USD sanal alışveriş kartından çektiler. İşlemler ile fiyatlar arasında sıkıntı olduğunu fark ettim. İşlem o aşamada hiç oraya çıkmamış veya görmemiş; zararda etse, kârda etse hep kâr yazıyor. İncelediğimde gece zararda olan ticaretim hiç olmadı veya gün içerisinde o hedefe bile ulaşmamış şekilde kâr yazıyor. Ben de bu durum hakkında bilgi almak istedim. Yanlış görmüşsünüz, müşteri temsilcisi sıkıntı yok gibi durumlar söylemeye başladılar. Ben paramı verin dedikçe, onlar üzerinden iki hafta geçsin, öyle vereceğiz gibi ifadelerde bulundular. Ben dedim ki, öyle bir şey olamaz. Paramın kazançla beraber iadesini istiyorum. Ayrıca irem hanım diye bir bayan beni çok yıprattı.

07 Ağustos 2024 12:15

Firma neden bu kadar sorunlu burda yazılanları dikkate alınmasını istiyorum karşımda muhatap bulamıyorum firma yetkilisi veya çalışanları benim paramı iade etmiyor. İrem hanım olduğunu söyleyen kişi ye ulaşamıyorum. Burda bir mağduriyet var. Lütfen mağduriyetimin karşılanmasını talep ediyorum

07 Ağustos 2024 12:06

Konu ile alakalı gelişme olmadı

06 Ağustos 2024 14:35

Marka çalışanı irem hanım şikayetinizi alın yoksa işimden olacağım pazartesi paranızı iade edeceğim eğer siz vaz geçmezseniz ben işimden olur sizde paranızı alamazsınız diye tehdit bazında konuşma yaptı. Ben şikayetimi geri çektim ve pazartesi ne arayan ne de soran oldu

06 Ağustos 2024 14:48

Merhabalar colville capital firmasından şikayetçiyim. Firmaya ben reklam yoluyla ulaştım formu doldurdum aradılar 200 USD sanal alışveriş kartından çektiler. İşlemler ile fiyatlar arasında sıkıntı olduğunu fark ettim işlem o aşamada hiç oraya çıkmamış veya görmemiş zararda etse karda etse hep kar yazıyor incelediğimde gece zararda olan ticaretim hiç olmadı veya gün içerisinde o hedefe bile ulaşmamış şekilde kar yazıyor bende bu durum hakkında bilgi almak istedim yanlış gör müşteri türsün sıkıntı yok gibi durumlar söylemeye başladı. Ben paramı verin dedikçe onlar üzerinden iki hafta geçsin öyle vereceğiz gibi değimde bulunuldu. Ben dedim ki öyle bir şey olamaz paramın kazançla beraber iadesini istiyorum

06 Ağustos 2024 21:20

17 Ağustos 2024 19:27
Colville.trade Hakkında Şikayetçiyim
Colville.trade Hakkında Şikayetçiyim

16 Ağustos 2024 15:41
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Colville Capital Yapay Zeka İle Hisse Senedi Alım Satımında Art Niyetlilik!

07 Ağustos 2024 20:11
Nesli sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 00:56
Elif sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 23:36