Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Clk Ticaret Eksik İş Ve Devamında Haksız Ücret Talebi

14 Eylül 2023 15:29

CLK ticaret firmasından 3x6 Gazebo model çadır sipariş ettim. Konuşmamızda çadırın üst bölümünün tamamı cırtlı olacaktı. Toplamda 18 metre cırt olması gerekirken 9 metre cırt dikilmiş olarak geldi. Firmayı arayıp konuyu hatırlattım ve 9 metre cırt talep ettim. Tamam gelin alın dedi. Fakat cırt almak için gönderdiğim kişiden 500,00 TL ücret talep etti. Üstelik bu cırtın fiyatı 100-150 TL civarında. Büyükçekmece'den Pendik'e bu cırtı almak için gittik ve böyle bir deneyim yaşadık. Daha sonra durumu anlamak için aradığım kişi çok işim var, seninle uğraşamam diyerek telefonu yüzüme kapattı. Çadır almak istiyorsanız kesinlikle bu firmanın önünden geçmeyin. Hiçbir platformda haklarında yazılan şikayetlere cevap vermeyen saygısız bir firma.

Fatih

Sayın müşterimiz sipariş formuna uygun imalat ve teslimat üzerine çalışan firmayız hediye olarak istenilen ve ödeme yapılmayan hiçbir işlemi yapma yükümlülüğümüz yoktur yapmadığımız için şikayetvar.com a yazmanız prensiplerimizi değiştirmeyecektir. Sağlıklı günler dileriz

Fuat

Şikayetimde de yazdığım gibi hediye durumu söz konusu değil. Anlaşma gereği söz verilen ve yapılmayan bir işlem var. Daha sonra özür dileyip size ürünü vereceğim demesine rağmen vermeyen ve sözlerini inkar ederek telefonu yüzüme kapayan bir firma. Okuduğunuz üzere hala olayı saptırıyor. Kesinlikle alışveriş yapılmaz

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 13:39
Yanlış Ürün Gönderimi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet Yaşadık
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 13:24
Kamil sonuçtan memnun değil