Necati sonuçtan hiç memnun değil

Cleanvac Sorunlu Cihaz

Necati
13 Aralık 2024 11:16

Bizim şirkete bir adet Cleanvac b 4501 aldık almaz olaydık bu kadar sorunlu bir cihaz görmedim iyi bir tarafı yok neresine el atsan sorun. Hortum çabucak gitti fırça, kısmı AP ayrı bizde diyoruz ne güzel fırça iyi çıktı yemiyor dayanıklı meğer bir tarafı yere deyip bir taraf havada kalıyor muş su vanası apayrı bir sorun bugün de fırçayı koruyan kapağın altından su geliyordu bir bakayım dedim koruma kapağı vidası çıkmış bilin bakalım vida nerede su haznesinin içinde atmış nasıl düşündünüz nasıl bir zekayla onu onu oraya tasarladınız hayret el girmiyor kol sığmıyor sökene kadar anam ağladı lafın özeti inşallah alacak kişiler bunu okurda vaz geçerler aman haa sonra keşke dinleseydim dersin.

16 Aralık 2024 15:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

N***** iletişim bilgilerinizi görmekteyim. Sorunu en kısa sürede çözmek adına bu bilgilerden dönüş sağlayacağız. Günlük satış ve geri dönüşümüze baktığımızdaki başarımızı göz önüne alıyorlar sanırım biz satışa devam müşterilerimizde memnuniyete devam :)

Emel sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 13:09
PHILIPS Ev Aletleri Kalitesiz Malzeme Sonucu Tüketiciye Mal Etme Zararı.

Cleanvac Zemin Temizleme Makinesi Satan Firma İlgisiz!

24 Ekim 2023 12:41
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge: Garanti Kapsamında Olmayan Parçalar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Mart 2025 17:28

Arçelik S7585 Süpürge Arızaları