Emre sonuçtan hiç memnun değil

ClassOil İstanbul Göztepe Classs Yakıt İstasyonunu

18 Mayıs 2024 13:16

İstanbul Göztepe'de bulunan Class Yakıt istasyonundan yaklaşık bir ay önce, Ramazan Bayramı'nın ilk günü şehir dışına yolculuk yapacağım sırada LPG yakıt alımı için sabah 9:30'da uğradım. Birkaç saat sonrasında, depo kapağına takılı olan LPG aparatını unuttuğumu fark ettim. Şehirler arası yolculuk yaptığım ve bir hayli uzaklaştığım için geri dönemedim. Fark ettikten sonra sürekli aramama rağmen, bayram olduğu için telefonlarına hiçbir şekilde cevap vermediler ve her yer kapalı olduğu için o aparatı hiçbir yerde bulamadım. LPG ile yaklaşık 2 bin TL'ye gideceğim yolu, 5 bin TL'ye gittim. Bugün ise aparatı almak için uğradığımda, tesadüfen aynı yakıtı veren kişiye denk geldim. Yıllardır hep oradan alışveriş yaptığım için yüzünü tanıyorum. Sorduğumda 'Burada öyle bir şey yok, git içeriye sor' dedi. Mağaza müdürü ise 'Burada olsa burada olurdu, üzerinde kalmıştır ya da düşmüştür' dedi. Düşmesi imkansız olan bir şey için kamera kayıtlarının 10 gün içerisinde silindiğini ve tabii ki bir ihmal olduğunu söyleyerek, 'Yardımcı olalım, mağduriyetinizi giderelim' şeklinde yaklaşmak yerine 'Yapacak bir şey yok' demeye geldi. Konuyu buradan paylaşmak istedim. Herkese iyi günler dilerim.

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Yakıt Kapağı Unutuldu, Masraf Büyüyor

28 Şubat 2025 20:02
Yakıt Kapağı Unutuldu, Masraf Büyüyor
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Benzin İstasyonunda Para Üstü Krizi

07 Mart 2025 16:41

Class Petrol İstasyon Şefi Tavrı

Beytullah
05 Mart 2024 01:50
Hesna sonuçtan hiç memnun değil

Hesna
28 Eylül 2023 14:14