Class Petrol İstasyon Şefi Tavrı

Beytullah
05 Mart 2024 01:50

Class petrol istasyonunda motosikletime yakıt alırken bir sorunla karşılaştım. Ödeme yapmak üzere kasa bölümüne yöneldiğimde, sistemde 10 litre yakıt aldığım görünüyordu. Bunun üzerine motosikletimin başına döndüğümde, yakıtın açık bırakıldığını ve yaklaşık 6-7 litre benzinin taşarak etrafa döküldüğünü fark ettim. Depomun yarısının dolu olduğunu ve en fazla 3-4 litre benzin alabileceğini ısrarla belirtmeme rağmen, istasyon şefi beni yalan söylemekle suçladı ve dökülen yakıtın ücretini zorla tahsil etti. Ne kadar ısrar etsem de, kaba bir tutumla fazladan 3-4 litre benzinin parasını aldılar. Class petrol istasyonundan bedava yakıt teklif etseler bile bir daha oradan yakıt almam.

05 Mart 2024 01:43

Class petrol Merdivenköy şubesinden motosikletime yakıt alırken ödeme noktasına gittiğimde 10.5 litre yakıt verildiğini gördüm bir yanlışlık olduğunu dile getirerek motorun yanıma gittiğimde pompayı açık unuttuklarını gördüm, motorun her tarafı benzin oldu ve boyası zarar gördü, daha sonra istasyon şefine motorumda yarım depo yakıt olduğunu şimdi nasıl ödeme yapacağımı sorduğumda benden 8,5 litre parası vereceğimi söyledim. Kendisine deponun zaten 8 litre üstelik yarısı zaten dolu olduğunu söylememe rağmen benim yalan söylediğimi söyleyerek zorla 7 litre parası aldı, sert, kaba, argo tabirle tehditle fazladan paramı aldı, hem motorumun boyası attı, hem fazla paramı aldılar, kendi hatalarını, benim hatam gibi görüp argo, sert, üslubu bozuk konuşup iyice insanı çileden çıkardılar, kaç yaşına gelmiş insan olamamış bir daha benzini bedava verseler önümden geçmem.

Umut sonucu yetersiz buldu

Umut
26 Şubat 2024 21:42
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mersin Kadoil Benzinliğinde Pompada Hile

Murat
29 Aralık 2023 21:00
Mersin Kadoil Benzinliğinde Pompada Hile
Hassan sonuçtan hiç memnun değil

Akaryakıt İstasyonunda Onayım Olmadan Depoya Fazla Yakıt Eklenmesi

Hassan
07 Ağustos 11:46
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Benzin İstasyonunda Para Üstü Krizi

07 Mart 16:41
Vural sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 13:00