11 Ağustos 2023 12:00

Trendyol üzerinden İclal Metal Tasarım Ankara satıcısından 4 adet sandalye siparişi verdim. 2 sinin sırtı dikiş yerlerinden yırtık geldi. 1 tanesinde oturma kısmı yırtıktı ancak onu monte ederken demire getirir kapatırım diye düşündüm. Trendyol üzerinden satıcıyla görüştüm. Cumartesiydi görüştüğüm zaman Pazartesi kargolarız sırt kısmını monte ederiz dediler bende kabul ettim. Ancak ondan sonra sorduğum hiçbir soruya sistem üzerinden cevap vermediler. Bende Trendyol destek talebi oluşturdum ürün kusurlu diye ondan da 9 gün sonra cevap geldi iade edin diye. Koca 4 sandalyeyi benim özel durumum var ben bu halde nasıl bunları paketleyip geri göndereyim. WhatsApp üzerinden satıcıyla da irtibata geçmeye çalıştım. Kendileri o kadar ilgisizki aldıkları para helal mi bir düşünsünler. Böyle ürün gönderilmez. Satıcıyla konuşmamı da paylaşacağım. Oda bana ne hikmetse seçtiğim renk tükenmiş dedi aslında bulunmaz Hint kumaşı da seçmedim. Her yerde bulunan bir tay tüyü gri renk. Gelince göndereceğiz dedi soruyorum 3 gündür sanki duvarla konuşuyorum ses yok. Demem o ki Ankara da bulunan İclal Metal Tasarım satıcısından bir daha asla bir şey almam. Müşteri memnuniyeti sıfır. Trendyol üzerindeki yorumlarında boş olduğunu gördüm. Negatif hiçbir yorumu kabul etmiyorlar zaten.

11 Ağustos 2023 12:02 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Kumaşı seçmenizi 1 gün boyunca bekledik bizim de konuşmalarımız kayıtlı kimseyi mağdur etmiyoruz verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz

Melek
Melek
11 Ağustos 2023 13:08

Nerede beklediniz ben WhatsApp'tan cevap bekliyorum kimse bana yazmadı. Neden yalan söyleyeyim. Paylaşıyorum görseli. Ben ne kumaşı seçicrm anlamadım ayrıca 4 ürünün ikisini ayrı renk isticrk değilim. Bana gelen rengi biliyorsunuz. Aynısının sırt renginden tekrar gönderecekseniz bu

Senem sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 10:41

25 Ağustos 2023 14:08