Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Vize Danışmanlık Çilek Vize Pişmanlıktır

09 Ağustos 2024 09:34

Çilek Vize Danışmanlık şirketinden danışmanlık hizmeti aldım. Kendi hataları yüzünden ret yedim. Şu an telefonlarımı açmıyorlar, mesajlarıma dönmüyorlar. Konaklama ve uçuş evrakları yüzünden ret verdiler. Evrakları hazırlarken pasaport numaramı yanlış yazmışlar düzeltemediler kendi başıma hallettim. B***** Hanım telefonlarımı açmıyor, mesajlarıma dönmüyor. Kesinlikle bulaşılmaması gereken bir şirket. Danışmanları bilgisiz. Vize sürecinde nasıl takip edileceğini bilmiyorlar.

Yaşar
18 Kasım 2024 13:55

Aradan 3 ay geçti ancak henüz arayıp soran yok... Kesinlikle profesyonel değiller.

23 Kasım 2024 14:35 (Şikayetten 3 ay sonra)
Yaşar
23 Kasım 2024 21:19

Şirketinizin genel müdürü beni arayarak tehditvari bir şekilde konuştu. Ben kendisine talebimi dile getirdim, dönüş yapacağını söyledi ancak tıpkı diğer ekip üyeleriniz gibi sonra arayacağını söyleyip aramadı. Şikayetim hala geçerli. Bir de buraya yalan yanlış bilgiler yazmışsınız yazık kendinize profesyonel diyorsunuz...

İlhan

Her şey beklenir abi. Benim de 80.000 lira mı yediler. 102 gün bekledim iş sözleşmesini. Oysa İş sözleşmesi 1 hafta da gelir. Orta da iş yok 100 kişi götüreceğiz diye insanlardan yaklaşık 200.000 lira para topladılar.

Abdullah sonuçtan memnun

20 Ekim 2023 05:29
"Sorun çözüldü teşekkürler ilgilerinden dolayı"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Vize’de Randevu Ve İletişim Sorunları Yaşadım

22 Eylül 21:18