İbrahim sonucu yetersiz buldu

Chery Yedek Parça Sorunu

20 Temmuz 2024 10:23

Chery omoda 5 aracımın klima borusu imalat hatasından dolayı delinmiş ve klima bu yaz sıcağında soğutmuyor. Götürdüğüm Chery servisi yedek parçanın stoklarında olmadığını sipariş vereceklerini ve parçanın gelmesinin 1 ayı bulacağını söylüyor. Aracı dışarıda bir ustaya gösterdiğimde parçayı 2 saatte bana tamir edip sorunumu çözebileceğini yalnız aracın garantisinin bozulacağını söylüyor. Bu yaz sıcağında klimasız araca 1 ay boyunca basıl binilir ya da bana nasıl bir çözüm sunacaksınız Chery Türkiye.

20 Temmuz 2024 10:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, İbrahim E. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Temmuz 2024 10:45

Merhaba, İbrahim E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

22 Temmuz 2024 17:30

Konu ile alakalı bana dönüş yapan yetkiliden sorunum çözülene kadar ikame araç talep ettiğimi söyledim ve kayıt oluşturdular. Bugünle beraber 3. Gün olmasına ve 2 defa kendilerine konuyu sormama rağmen olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmadılar. Bugün arabasız 3. Günüm işlerimi halletmek için dışarıdan araç kiraladım sabırla bekliyorum bakalım süreci nasıl sonlandıracaklar.

23 Temmuz 2024 13:04

Ve geldik filmin sonuna bana herhangi bir dönüş olmadı ısrarlı aramalarım sonucu bana verilen yanıt şu. Parça temininin 1 ayı bulacağı bu süre zarfında bana verebilecekleri bir ikame araçlarının olmadığı dilersem aracımı parça gelene kadar bayiden alarak klimasız bir şekilde 40 derece sıcakta kullanabileceğim söylendi. Aracı alırken belki önyargılarımı yıkmalıyım diye düşündüm ama yanılmışım yedek parça ve satış sonrası süreçlerde sıkıntı yaşayacağınızı söyleyerek Chery almak yerine servis ağı gelişmiş müşteri memnuniyetini ön planda tutan daha bilindik markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Samet
23 Temmuz 2024 23:39
Sevban sonuçtan hiç memnun değil

Sevban
19 Temmuz 2024 19:33
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5: Uzayan Parça Tedariki Ve Artan Güvenlik Sorunları

Selman
14 Şubat 2025 21:37
Burhan sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5 Kliması Tamir Edilmedi Mağduriyetim 1 Aydır Sürüyor

Burhan
25 Temmuz 2025 12:33
"Chery müşteri hizmetleri bu süreçte hiç yalnız bırakmadılar her zaman aradılar işin takipçisi oldular teşekkür ederim ayrıca Sakarya ernaz bayide Nurcan Toker hanımefendi de ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim"
Vural sonuçtan çok memnun

Vural
12 Temmuz 2024 09:01
"İlginiz için teşekkür ederim"