Chery Uzun Yol Sonrası Hayal Kırıklığı: Servis Randevusu Fiyaskosu

Bünyamin
09 Ağustos 2024 13:34

2023 model Chery Tiggo 7 aracımın bakımı için Kahramanmaraş'tan Malatya'daki Yiğitvar servisine bakım için randevu aldım. Aracımda bagaj kapağından takırtı sesi ve sunrooftan trim sesi geldiğini söyledim. Randevuya geldiğinizde kaportacımız bakar dediler. 400 km yol geldim, kaportacımız yok, git sonra gel denildi. Bana o kadar yolu getirdiler. Kahramanmaraş'tan geldiğimi söylediğim halde bana gel denildi, sonra da kaportacı yok git denildi. Ne masrafımı karşıladılar ne de yardımcı oldular. Üstelik bana haksızsınız diye muamele yapıldı. Eğer bu şikayetim çözüme kavuşturulmayacaksa bütün basın ve savcılığa suç duyurusu yapacağım.

09 Ağustos 2024 13:16

2023 model çery tiggo 7 aracımın bakımı için k. Maraş'tan Malatya'daki yiğitvar servisine bakım için randevu aldım aracımda bagaj kapandan takırtı sesi ve sanruftan trim sesi geldiğini söyledim randevuya geldiğinizde kaportacımız bakar dediler 400 km yol geldim kaportacımız yok git sonra gel denildi bana o kadar yolu getirdiler k. Maraş'tan geldiğimi söylediğim halde bana gel denildi sonrada kaportacı yok git denildi ne masrafımı karşıladılar ne de yardımcı oldular üstelikte bana haksızsınız diye muamele yapıldı eğer bu şikayetinin çözüme kavuşturulmayacaksa bütün basın ve savcılığa suç duyurusu yapacağım

09 Ağustos 2024 14:56 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Bünyamin S. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

12 Ağustos 2024 09:42

Merhaba Bünyamin S. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

11 Ekim 2024 17:58

Merhaba, Bünyamin S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Chery
Chery

Müşterimiz servise geldiği zaman araç serviste inceledikten sonra bagaj kapağı ve sanfuf arızası onarılıp araç müşteriye teslim edilmiştir.

Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Sunroof Ses Sorunu Çözülmüyor

Şafak
01 Ocak 2025 19:26
Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
24 Ocak 2024 14:33
"Müşteri temsilcisi Pınar hanımla yaptığım görüşmeler neticesinde sorunlarım çözüme ulaştığı çok teşekkür ederim"