Chery Tiggo 8 Klima Sorunu

23 Şubat 2024 01:1747.232
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
Sivas Chery servisine ve Chery müşteri hizmetlerine teşekkür ederim.

Chery tiggo 8 Pro arabamın kliması kendi kendine çalışıyor, ayarları kendi kendine saniyeler içinde sürekli değişiyor. İç sirkülasyon açıkken dış havaya geçiyor, fan hızı değişiyor, ayaklara üflerken cama geçiyor. Araç ilk çalıştığında klimanın çalışması değil sorunumuz. Mesela klima kapalı seyir halindeyken birden son fan hızında çalışmaya başlıyor. Başka bir zaman dur kalk trafikte egzoz kokusu içeri girmesin diye iç sirkülasyonu açtınız diyelim, kendi kendine dış havaya geçiyor, az sonra yine içe geçiyor, tekrar dışa geçiyor bunu sürekli yapıyor.
Bunu yetkililere bildirdim, servise defalarca gittim. Ama bunun normal olduğunu söylediler.
1. Bu şekilde sürüş güvenliği kalmıyor. Yola bakmamız gerekirken sürekli klimanın ayarları ile ilgilenmemiz gerekiyor.
2. Dur kalk trafikte yoğun egzoz dumanını aracın içine dolduruyor. Sağlığımız için risk oluşturuyor.
3. Bunun bir sorun olduğu ve düzeltilmesi gerektiğini söylemek şöyle dursun, gayet normal olduğu söyleniyor.
Bunun sadece benim aracımda mı böyle yoksa diğer bütün araçlarda mı böyle olduğunu bilmiyorum. Çünkü bazen yapıyor bazen yapmıyor 10 dakika lik bir test sürüşünde denk gelmeyebilir.

23 Şubat 2024 10:17 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba,Ahmet Ş. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

23 Şubat 2024 13:37

Bulunduğum şehrin Chery servisinden bana dönüş yapıldı. İlgilendiklerini söylediler. İlgilenenlere teşekkür ediyorum.

2 Temmuz 2024 11:57

Yazılım güncellemesi ile sorun çözüldü.

2 Temmuz 2024 16:03

Sivas Chery servisine ve Chery müşteri hizmetlerine teşekkür ederim.

İskender
Benzer Şikayeti Var
24 Şubat 2024 16:36

Normalde iç sirkülasyonda uzun süre kalması, araç sürüşü açısından tehlikeli olduğundan belli bir süre sonra otomatik kapatmaya programlanmıştır. Tüm araçlarda var olduğunu okumuştum. Kendi kendine hava hareketinin yer değiştirmesi de ayarlardan karışık mod varsa ya onu kapatınca düzelir, ya da yetkili servis sıfırdan yazılım yüklemesi gereklidir diye düşünüyorum.

Chery Tiggo 8 Pro Kliması Kontrol Edilemez Durumda

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular