Chery Tiggo 7 Pro Excellent Sıfırlanma Problemi

25 Aralık 2023 09:21

Tiggo 7 aracımı yaklaşık 3 ay önce aldım. Hava şartları sıcakken dikkat etmediğim bir konu ama şu an rahatsızlık veriyor. Aracım her sabah kalktığımda sürüş modu, klima, tripmetreler, sürüş asistanı gibi özellikler sıfırlanıyor. Arabayı sabah her açtığımda Normal Modda, Sürüş asistanları kapalı ve klima soğukta çalışıyor. İlk önce kutup başlarına bakmamı söylediler. Kutup başını sıkmayı unutmuşlar, ben de sıktım ancak sorun hala devam ediyor. Kumanda ile uzaktan çalıştırmada bile dışarısı 3 derece olmasına rağmen soğuk ve açık bir şekilde çalışıyor. Servis bu durumu ilk defa duyduklarını ve aracın getirilmesi gerektiğini, hatta bir gece aracın serviste kalabileceğini söylediler. Aracı götüreceğim ancak çocukların yarıyıl tatilini bekliyorum. Uzayan tamiratlar sırasında ikame araç vermedikleri için.

25 Aralık 2023 10:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Ali I., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

28 Aralık 2023 10:41

Arama kayıtlarımda yoksunuz. Tamam ben ararım. :p

28 Aralık 2023 10:45

Aracın Tamiri aynı günde bitmez ise İkame Araç sağlamıyorsunuz.

28 Aralık 2023 11:20

Merhaba,Ali I. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

21 Şubat 2024 17:59

Emre sonuçtan memnun