Chery Omoda 5 Muhatap Yok İkna Ediciler Var Parça Nerede

23 Temmuz 2024 23:3910.439

9 Haziran'da alınan Omoda 5 araç, 13 Haziran'da servise giriyor ve klima borusu delik geldiği tespit ediliyor. O tarihten bugüne kadar Tan Oto ikame araç tahsisi etmesi gerekirken etmiyor. Chery Türkiye'yi defalarca aramama rağmen parçanın nerede olduğunu, gelip gelmediğini hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar. Sistemin kurulu düzeninin sinir bozuculuğu, servisin 'parça ne zaman gelirse o zaman takarız, biz de bilmiyoruz' demesi. Sonuç itibariyle Omoda 5'in klima borusu ne zaman gelecek? Geldiğinde kış gelir mi? Tüm parçalar 2-3 ay bekleniyor mu? Sayfada yazan garanti vaatleri neden yerine getirilmiyor?

24 Temmuz 2024 11:08 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Samet K. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

İbrahim
Benzer Şikayeti Var
24 Temmuz 2024 17:59

Aynı sorunu aynı gün bende İstanbul Aceavto servisinde yaşadım hocam. Hiçbir şekilde genel müdürlükten çözüm odaklı dönüş yok. Müşteri temsilcilerinin ezberletilmiş standart metinleri hariç muhatap yok. İkame araç dersen o hiç yok. Bende 1 klima borusunu 30-40 gün arası bekleyecekmişim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum size de tavsiye ederim. Araç tamir olur olmaz satacağım. Chery pişmanlıktır.

Chery Yedek Parça Sorunu

20 Temmuz 2024 10:2312.883

Chery omoda 5 aracımın klima borusu imalat hatasından dolayı delinmiş ve klima bu yaz sıcağında soğutmuyor. Götürdüğüm C...

Tümünü Gör

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular