Chery Omoda 5 Fren Merkezi Ve Westinghouse Hatası. Destek İstiyorum.

10 Eylül 2024 14:5912.962

Chery Frene Basınca Hava Sesi ve Gıcırtı Sesi Geliyor. Chery Kıyı Bayisi'nden aracı aldım. Araç şu an 7 bin km'de. Frene basınca hava sesi geliyor. Ayrıca dik yokuşlarda yokuş aşağı ayağım frende olmasına rağmen kaçma yapabiliyor bazen. Frenden ayağımızı çektiğimizde gıcırtı ve trim sesi geliyor. Kıyı Chery bayisine 5 bin km bakımında normal dediler. Tatil için Sinop'a gittiğimde Samsun bayi BLF servisine götürdüm, fren merkezini değiştirdiler. Lakin ses ve gıcırtı sesi geçmedi. Aksine daha da arttı. Her iki servis de normal diyor ama etrafımda 2 adet Omoda 5 ile 4 adet Tiggo 7 sahibi var, onlarla kıyasladığımızda onların araçlarında ses yok.
Ben bayi bayi gezmek istemiyorum. Chery Türkiye'den çözümünü bulmuş herhangi bir İstanbul bayisinden destek istiyorum.
Çözümü için desteklerinizi rica ediyorum.

10 Eylül 2024 16:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Özgür K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Eylül 2024 17:23

Merhaba Özgür K. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Özgür
17 Eylül 2024 19:06

Gıcırtı sesi WD40 ile çözüme kavuşmuştur. Chery Türkiye'ye tavsiyem servislerdeki karşılama arkadaşlarını daha özenli seçilmesi. Geneline zorla iş yaptırıyoruz gibi bir algı var.

18 Eylül 2024 11:49

Merhaba, Özgür K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

20 Eylül 2024 22:39

Merhabalar sizin şikayetiniz aynısı bende de mevcut. Araç T7 Avangarte. İki gün önce westinghouse değişti. Dun aldım aracı bugün yine aynı sorun. Servise yazdım. Hafta içi kontrol edelim dediler. Sizin çözüm nasıl oldu. Yardımlarınızı rica etsem. Teşekkür ediyorum.

Chery Tiggo 7 El Freni Arızası

5 Eylül 2024 23:5713.214

Chery Tiggo 7 Comfort paket 2023 model aracımda elektronik el freni sesi çok aşırı yüksek gelmeye başladı ve servise git...

Tümünü Gör

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery AracımdaKlimam Çalışmıyor!

Ali