Yakup sonuçtan çok memnun

Chery Araç Km Gösterge Paneli.

11 Ekim 2023 14:52
Yakup'un Teşekkür Mesajı
“Sipariş geldi sorun giderildi teşekkürler”

Haziran 26 /2023 tarihinde aldığım Chery tiggo 7 Pro aracımın km gösterge paneli arızalandı. Tekirdağ Chery bayisine servise götürdüm ve gösterge panelinin garantiden değişeceği söylendi. Ancak Ağustos 27 /2023 tarihinden bu yana aracımın gösterge paneli 50 gündür bekliyor. Chery araçları güzel olsa da servis ve müşteri memnuniyeti sıfır. Hala aracımı kullanamıyorum. Servis ve müşteri hizmetlerini aradım, ancak hala parçanın beklediği söyleniyor.

12 Ekim 2023 12:43 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba,Yakup K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

14 Ekim 2023 16:39

Chery müşteri hizmetleri ve Chery köşk dereye teşekkürler

16 Ekim 2023 14:04

Sipariş geldi sorun giderildi teşekkürler

Yavuz

Benimde aracımın gösterge paneli arızalandı süreci anlatır mısınız sızın ekran nasıl olmuştu resim çektiniz mı

Yavuz

Benimde ekran tamamen karardı arada değişik ışıklar geliyor gidiyor bir 200 km yol yapmam lazım bana bir sakıncası olur mu tereddütte kaldım. Sanırım sizde olan bana da oldu Edremit Chery değişim yapacağız dedi ıns uzun sureler beklemem

Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
01 Nisan 2024 11:16
"Begüm hanım arayıp ilgilendi. Bornova bayisindeki Beste hanım da sorularıma cevap verdi teşekkürler"
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Otomobilde Erken Dönem Arızalar ve Yetersiz Servis Deneyimi

Şenol