Erol sonucu yetersiz buldu

Blf Otomotiv Sanayi Ve Ticaret A Ş Samsun Chery Bayisi

08 Haziran 2024 21:11

Bugün BLF Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Samsun Tekkeköy'deki Chery bayisinden, 2 hafta önce parasını ödediğim Chery Tiggo 7'yi almak için gittim. Aracın muhtelif yerlerindeki çizikleri yetkiliye gösterdim. Ancak, alıyorsanız alın, almıyorsanız kapının önüne koyarız. Plakanız takıldı gibi ters bir cevap aldım. Çiziklere rötuş yaptılar ve bu şekilde tüm haklarımı arayacağımı söyledim. 'İstediğinizi yapabilirsiniz.' gibi bir cevap aldım. Ben de hakkımı arayacağım. Ancak araba şu an bende, bunun arızası veya bakımı olduğunda ne yapacağız, çok merak ediyorum. İyi bir firma değil, övündükleri tek şey araba satmak. Müşteri memnuniyeti değil. Bu bayiden araç alımı yapmanızı önermiyorum. Diğerleri nasıl bilmiyorum. Tüm haklarım saklı kalmak şartıyla yasal süreçleri başlattım.

24 Haziran 2024 22:16

Bugün blf Otomotiv Sanayi ve Ticaret a. Ş. Samsun Tekkeköy'deki Chery bayisinden, 2 hafta önce parasını ödediğim Chery Tiggo 7'yi almak için gittim. Aracın muhtelif yerlerindeki çizikleri yetkiliye gösterdim. Ancak, alıyorsanız alın, almıyorsanız kapının önüne koyarız. Plakanız takıldı gibi ters bir cevap aldım. Çiziklere rötuş yaptılar ve bu şekilde tüm haklarımı arayacağımı söyledim. 'İstediğinizi yapabilirsiniz.' gibi bir cevap aldım. Ben de hakkımı arayacağım. Ancak araba şu an bende, bunun arızası veya bakımı olduğunda ne yapacağız, çok merak ediyorum. İyi bir firma değil, övündükleri tek şey araba satmak. Müşteri memnuniyeti değil. Bu bayiden araç alımı yapmanızı önermiyorum. Diğerleri nasıl bilmiyorum. Tüm haklarım saklı kalmak şartıyla yasal süreçleri başlattım.

10 Haziran 2024 12:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Erol U. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

10 Haziran 2024 13:07

Merhaba, Erol U. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

10 Haziran 2024 13:14

Alacağınız aksiyonları merakla bekliyorum.

12 Haziran 2024 08:25

Halen alacağınız aksiyonları merakla bekliyorum.

13 Haziran 2024 15:32

Kanımca aksiyon almak bu kadar zor olmamalı

25 Haziran 2024 17:50

İlgilenen kimse yok. Arayan soran da garip bir durum

28 Haziran 2024 08:50

İlgilenen yok. Adaletin kapısını tıklatma vakti geldi.

17 Temmuz 2024 14:21

Şikayet ederken araç bende aracın bakım ve onarımı ne olacak ne sorunla karşılaşacağım demiştim. Blf otonun bakım onarımından çok memnun kaldım. Disk içine taş girmiş. Ses yapıyordu. Aracımda ne olduğunu bire bir anlatıp sorunu halletmeleri çok hoşuma gitti. İlgili olmaları çok güzel. Teknik servis olarak Blf otoya tek sözüm olmaz. Ancak satış departmanı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Yetkili servis personeli Ömer bey ve Müdür anıl bey teşekkür ederim.

03 Nisan 2024 17:08
Erdal sonuçtan memnun değil

Chery Ayıplı Mal Ve Arkasında Durmayan Marka

Erdal
13 Temmuz 2023 14:02

Chery Tiggo 7 5000km Blf Samsun Belge Yok Yola Devam

05 Haziran 2024 13:57
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araç Satış Sonrası

Orhan