Oktay sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 14:24

Geçen yıl Nisan ayında Karaman Emin Motordan 2022 Model CFMOTO 250 Nk satın aldım. Motoru aldığım ilk günden beri motoru yıkarken gösterge ekranına su tutulmaması gerektiğini biliyordum. Hatta yıkadığım esnada su sıçramasın diye her seferinde ekrana poşet geçiriyordum. Bu yıl Nisan ayında Bursa'da sürüş esnasındayken yolda yağmura yakalandım. Ertesi gün sabah ise motorun ekranında su sızıntıları olduğunu fark ettim. Ekranın tüm işlevleri çalışır haldeydi. O haliyle Bursa Favori Motor servisine götürdüm. Ekranla ilgili durumu anlattım. Önce incelediler daha sonra ekranda hiçbir işlem olmadığını görüp, yeni ekran için istekte bulundular. Gelen cevap ise "Ekrana tazyikli su tutulmuş olabilir, kontrol edin" di. Servis kontrolünü bir kez daha yapıp bana hak verdi. Yeni bir cevap ile tekrar ekran isteğinde bulundular. Bu sefer servis ekranı da söküp fabrikaya gönderilmek üzere paketledi. 2 aydan uzun süredir göstergesiz, kullanmak zorunda kaldım. Fabrikadan "Reddedildi, motorun ekranına tazyikli su tutulmuş" diye bir cevap geldi.
Paketlenen gösterge ekranını incelemeyi geçin servisten bile çıkmamıştı yani fabrikanın eline hiç ulaşmadı. Resmiyetten, liyakatten uzak direkt olarak beni suçlayıp kestirip atmaya çalıştılar. Lütfen bu konu ile ilgilenin ve mağduriyetimi giderin.

1. Görsel Servise ilk götürdüğüm günkü ekranın durumu (Cf Motonun böyle yapacağını bilsem bu haliyle 500₺ ye ekranı kurtarabilirdim ancak hiçbir suçum olmadığından garantisine güvendim)
2. Görsel ekranın artık kullanılamaz hale gelmeye başladığı durum
Son durum ise ekran tamamen simsiyah ve kullanılamaz.

07 Temmuz 2023 14:33 (Şikayetten 8 dakika sonra)
10 Temmuz 2023 14:53

Hala iletişime geçilmedi. Süreci Tüketici Hakları heyetine taşıyacağım. CFMOTO beni sonuna kadar mağdur ve pişman etti.

Yusuf
Yusuf

Yaptırdın mı ekranı peki ekran elinde duruyrosa satın alabilirim ya da istersen tamir ederim

Ömer

Reyis ben de ekran gidip geliyor neyden yapıyor biliyor musun

Ömer

Reyis benim ekranda gidip geliyor renk atıyor neyden yapıyor sen biliyor musun

CFMOTO Kronik Arıza Ve Parça Sorunu

Ahmet
11 Eylül 2024 15:34
CFMOTO Kronik Arıza Ve Parça Sorunu
Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Tolgahan
15 Aralık 2024 12:58