Çerezza Dev Mısır Cipsi Zehirledi

13 Temmuz 2024 14:06

Çerezza Dev Fıstıklı Mısır Çerezi yedikten 1-2 saat sonra şiddetli karın ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, kusma vb. Şeyler yaşattı dün geceden sabaha kadar. Ben hayatımda bu kadar kötü bir kusma karın ağrısı daha önce yaşamadım. Güvenilir marka diye aldığımız Çerezza beni hüsrana uğrattı.

16 Temmuz 2024 11:51 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz , Konu ile ilgili tarafınıza arama gerçekleştirilmiştir ancak ulaşılamamıştır. Size daha detaylı bilgi aktarabilmemiz için hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında saatleri arasında danışma hatlarımızdan ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, PepsiCo Türkiye Destek Ekibi

17 Temmuz 2024 11:14

18 Temmuz 2024 11:16