Aslı sonuçtan çok memnun

11 Mart 2024 16:27
Aslı'nın Teşekkür Mesajı
“Yaşadığım mağduriyet etkin bir şekilde giderildi teşekkürlerimi sunuyorum.”

Caudalie markasının yüz serumu yüzümü dışarıya çıkılmayacak şekilde mahvetti. Fotoğrafları ekleyeceğim kameranın nötrlenmesi dahilinde cildim böyle gözükmekte. Oldukça popüler dermokozmetik markasının vinopure serumunu yurt dışı seyahatimde aldım. Ülkeme dönüp kullanmaya başladığımda bir haftada ergenliğimde bile çıkarmamış olduğum aknelenme problemi yaşattı bana. Cilt rutinime tek eklediğim şey bu serumdu. Böylesine güçlü bir markadan bunu beklemezdim. Düzgün olan cildimi şu an dışarıya çıkılmayacak bir duruma sürükledi. Psikolojik olarak da bir hayli etkiledi elbette. Oldukça popüler ve önerilen bir marka olmanızdan dolayı güvenip sizlere cildimi emanet ettim. Dilerim ki bu yaşadığım mağduriyet marka tarafınca düzeltilir. Dünyaca ünlü bir marka olduğunuzdan dolayı eminim bu yaşadığım üzücü olayı telafi edersiniz. Hem maddi hem manevi yönden yardımcı olmalarını rica ediyorum.

13 Mart 2024 13:39

Markayla asla iletişim kurulamıyor. Ne operatörden ne WhatsApp'tan ne de Instagram'dan. Böyle bir durum olamaz. Bu denli popüler bir marka sorunları çözmek için bile ilgili değil. Cildimi hem mahvettiler hem de asla çözüm sunmuyorlar.

14 Mart 2024 19:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Aslı Hanım merhaba, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Mesajlarınız Whatsapp üzerinden cevaplanmış, ayrıca mail yoluyla tarafınıza konuyla ilgili dönüş sağlanmıştır. Tüm soru ve talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sevgilerimizle, Caudalie Türkiye

21 Mart 2024 13:22

Marka tarafımca iletişime geçip yaşadığım mağduriyeti beni çok memnun edecek şekilde giderdiler. Çok teşekkür ediyorum kendilerine.

21 Mart 2024 13:23

Yaşadığım mağduriyet etkin bir şekilde giderildi teşekkürlerimi sunuyorum.

21 Mart 2024 13:52

Aslı Hanım merhaba, Size yardımcı olabildiğimize çok sevindim. Tekrar görüşmek dileğiyle, Sevgilerimizle, Caudalie Türkiye

Helin sonuçtan hiç memnun değil

Caudalie Ürünleri Cildimi Tahriş Etti Ve Sivilce Oluşumunu Artırdı

14 Ocak 2025 11:53
Caudalie Ürünleri Cildimi Tahriş Etti Ve Sivilce Oluşumunu Artırdı
N.esra sonuçtan hiç memnun değil

N.esra
08 Ocak 2024 22:36