Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 21:29

Caudalie resveratrol lift serum ve gündüz kremi cildimi mahvetti. Markaya güvenerek, cildimin daha iyi bir görünüm kazanacağı umuduyla aldığım ürün, nikahıma bir aydan az kala pürüzsüz olan cildimde akne, sivilce ve kızarıklık gibi sorunlara yol açtı diyebilirim. Markaya o kadar güveniyordum ki, 'cildim alışır' diyerek ürünün yüzde yirmi beşini kullandım. Ancak günden güne cildim daha da kötüye gitti. 'retinolden üç kat daha etkili' diye reklamı yapılan bu ürün, retinolün vermediği zararı cildime verdi. Büyük bir hayal kırıklığına uğradım.

Tuğba

Maalesef ag ı sorunları yaşıyorum iki yanak bölgem de sizinki gibi yoğun sivilcelendi. Ben de devam etmeyi düşünüyordum markaya o kadar güvenmişim ki. Ama devam etmesem mi şimdi sizi görünce devam etmesem daha sağlıklı olacak sanırım

Tuğba

Bırakınca tüm sivilcelerim geçti fakat çıkan akne yüzde leke vs hasar bırakıyor sonuçta bir de lekesiyle uğraşması var bunun, herkesin cilt yapısı farklı belki bir süreçtir sizinki alışır bilemem ama ben ısrarla kullandım ve maalesef çok hızlı bir şekilde tekrar tekrar sivilce çıkarmaya devam etti

Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Caudalie Resveratrol Serisi Sivilce Yaptı

Firdevs
25 Mart 2024 15:36

Caudalie Yüzümde Sivilce Yaptı

23 Temmuz 2024 01:19
Tutku sonuçtan çok memnun

24 Şubat 2025 22:06
"Ürünleri satin aldığım eczane kullanmadığım ürünleri direkt iade alırken kullandığım ürün için marka uzmanı ile görüşüp ürünün alerji yapabilmiş olabileceği sonucuna vararak kullandığım ürünü de iade aldı. Cildimle uyumlu olmasa da ürünlerinin arkasında durup müşteriyi mağdur etmediği için caudalie markasına teşekkür ediyorum."
Caudalie Ürünleri Cildimi Tahriş Etti Ve Yara Oluşturdu
Caudalie Ürünleri Cildimi Tahriş Etti Ve Yara Oluşturdu