Çatalca Belediyesi Sorumsuz Ve Azarlayan Çalışanlar İsini Gereğince Yapmıyorlar

06 Nisan 2024 17:00

100. Yıl sosyal tesislerindeki sorumlu müdüre hanım ile yaşadığım sorunları daha önce de birçok kez dile getirmek istemiştim. Ancak sorunun düzelmesini umarak bekledim ve maalesef aynı sorunları tekrar yaşadım. Daha önce Cumhuriyet Meydanı'ndaki sosyal tesislerde ödememizi masa numarası vererek gerçekleştiriyorduk. Ancak defalarca bizim masamızı başkalarına, başkanın masasını ise bize ödettiler. Bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu da teyit edebilirim. Daha sonra self servis uygulamasına geçildi. Müdüre hanım, sorunun muhatabı olarak çözüm bulmak yerine, 'Hata yapılmış, çalışanlar hata yapmış, yapacak bir şey yok.' diyerek özür dahi dilemeden ve ters bir tutumla herkesin içinde bizi küçük düşürdü. Bugün ise ailemle birlikte güzel havanın tadını çıkarmak için 100. Yıl'a geldik. İçeceklerimizi ve çocuklarımın hamburgerlerini sipariş ettim. Hamburgerin sade olmasını ve paket yapılmasını istedim. Ancak ödeme sırasında kısa küt saçlı, esmer ve adını bilmediğim bir çalışan, siparişimi geç verdiğim gerekçesiyle beni azarladı ve bir kaos ortamı oluşturdu. Kilolu ve kapalı olan, yine adını bilmediğim başka bir çalışan da bağırarak konuya dahil oldu. Ben, ücretini ödediğim ve sade istediğim hamburger için adeta suçlu duruma düştüm. Müdüre hanım geldi ve 'Çalışanlarıma böyle konuşamazsınız, ekmeğimi ziyan edemem.' diyerek tartışmayı daha da alevlendirdi. Hamburgerin içinde alerji yapabilecek herhangi bir madde olabilir ve istemeyebiliriz; bu bizim en doğal hakkımız. Daha önce defalarca sade olmasını istediğimiz hamburgerlerin sürekli karışık gönderilmesi de cabası. Paramızı adeta çöpe atmış olduk. Saygısız ve hoşgörüsüz çalışanları orada görmek istemiyoruz. Biz bu tesise sürekli ailecek gelen kişileriz. Müşteri az olduğu zamanlar bile bardaklarımız toplanmıyor, kül tablakları boşaltılmıyor. Değiştirilmesini rica ettiğimizde ise sert tavırlarla karşılaşıyoruz. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Arkadaşlarımla geldiğimde de aynı sorunları yaşamak can sıkıcı hale geldi. Eğer burada parasını ödeyip oturup rahatça bir çay içemeyeceksek, bu tesislerin amacı nedir? Çalışanların kül tabağını boşaltması neden bu kadar zor oluyor?

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 21:09

Sancaktepe Belediyesi Sosyal Tesis Çalışanı Şikayet Hk