Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Casinoplus Promosyon Kuralları Ve Çekim Sorunlarıyla İlgili Şikayet

Casinoplus Promosyon Kuralları Ve Çekim Sorunlarıyla İlgili Şikayet
26 Temmuz 2024 03:55

Yaklaşık 11 aydır Casinoplus adlı sitenin üyesiyim. Site şubat ayından sonra hacklendi mi başka bir şey mi oldu bilmiyorum. Her gün binlerce liralık oyun oynuyorum ve şu ana kadar kazandığım en yüksek ödül 26.000 TL. Neyse, bunlar çok problem değil. Lakin günlük olarak promosyon kurallarını keyiflerine göre değiştiriyorlar. Yatırımın %50'si kadar %100 risksiz slot bonusu dedikleri bir şey var. Maksimum 500 TL tanımlıyorlar ve çevrim şartı 1. Oyuncular bilir ki bu tür bonuslarda kazanım neredeyse imkansızdır. 500 TL'lik bonusu oyunlarında tek çevirmede kullandım, 500 TL'lik çevrimde 500 TL geri hesabıma tanımlandı. Ardından yine kendi sitelerinde bahis oynadım. Oynadığım bahiste (futbol) kazandım. Paramı çekmek istedim. Bana söyledikleri minimum 5000 TL çekeceksiniz oldu, lakin ben 1500 TL kazandım. Promosyon sayfasında yazıyor okuyun diyorlar, oysa bunun bonus sayfasında yazması gerekiyor eğer böyleyse. Her türlü şikayette bulunacağımı söyledim. 1000 lira benim için önemli bir meblağ değil, lakin bu sitedekilerden korkuyorum çünkü daha önce şikayetimi silmem doğrultusunda WhatsApp numaram üzerinden çeşitli tehditler aldım. Lütfen kimse bu siteye inanmasın, lütfen kimse bu siteye üye olmasın. Bu sitede tehdit, şantaj gibi bütün suç unsurları mevcut ve hiçbir şekilde kazanç yok.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sahabet Bakiyemi Sıfırladı

İbrahim