Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Casino Mega Sitesinden Şikayetçiyim

19 Ağustos 2023 23:38

Casinomega tamamıyla aldatıyor insanları bir site 1 haftadır para çekme talebimi yok yoğunluk var yok işlem sırası oyalıyorlar. Kesinlikle inanıp para yatırım yapmayın. Paranız çöp olur. Böyle siteler e itibar kesinlikle etmeyin. Casino Mega sitesi para ödemiyor yeniden herkese duyurayım

Emre
Emre

Casino Mega sitesinin neredeyse 3 yıldır üyesiyim, bazı zamanlarda kayıplarım, kazançlarım da oldu, ama bu zamana kadar ne kayıp halindeki kayıp bonuslarım olsun, ne de yatırım bonuslarım olsun, ne de kazanç durumundaki çekim taleplerim olumsuz anlamda sonuçlanmış olsun, hepsini tastamam aldım. Ve özellikle kendisini tanımam, bir önceki tunç bey olsun, ve sonraki temsilcim Özge hanım olsun, o kadar nazik ve tatlılarki, beni hep kayıp ta etsem, bir şekilde mutlu etmeyi becermişlerdir. Hani bizler kımarbazız, kayıp etmekte var kazanmakta, ama bir kumarbaz olarak, söylemeliyimki.!? Ki hiçbir çıkarım olmaksızın, casino Mega ve ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. İnanın bu siteyle hiçbir bağım yok, sadece diğer sitelerdeki gördüğüm, bazı olumsuz durumları, bu sitede görmediğim için ve temsilcim Özge hanımın bana karşı olan nazik ve hoşgörülü tavırlarına bu şekilde bir karşılık verme ve onure etmek isteği içimden geldi. Her şey için teşekkür ediyorum.

Fatih
Fatih
Benzer Şikayeti Var

Kardeşim bende senin gibi mağdurum. Mail adresini verir misin. Iletişim kuralım.

Casinomega’da Free Spin Kazancım Çekim Talebi Kabul Edilmedi

03 Ocak 19:03
casinomegada-free-spin-kazancim-cekim-talebi-kabul-edilmedi-2.jpg
casinomegada-free-spin-kazancim-cekim-talebi-kabul-edilmedi-1.jpg
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Casinomega Vip Oyuncuya Ödeme Yapılmıyor, Mağdur Edildim!

Burçin
21 Aralık 2025 16:36
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Kazanç Sonrası Ödemem Yapılmadı Belgelerim Eksiksiz Olmasına Rağmen Param Verilmedi

İsmail
01 Ekim 2025 02:49
yuksek-kazanc-sonrasi-odemem-yapilmadi-belgelerim-eksiksiz-olmasina-ragmen-param-verilmedi-5.jpg
yuksek-kazanc-sonrasi-odemem-yapilmadi-belgelerim-eksiksiz-olmasina-ragmen-param-verilmedi-3.jpg
yuksek-kazanc-sonrasi-odemem-yapilmadi-belgelerim-eksiksiz-olmasina-ragmen-param-verilmedi-2.jpg
yuksek-kazanc-sonrasi-odemem-yapilmadi-belgelerim-eksiksiz-olmasina-ragmen-param-verilmedi-1.jpg