Wbahis

tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.7
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Wbahis ile ilgili bir şikayetin mi var?
67 Şikayet
Şikayet Sıralaması
6 gün önce

Wbahis Para Çekim Sorunu

Wbahis ilk başlarda sorun yoktu. Sonraları kazanınca yok. Yatırdığın paranın 5k çevrimi yok. Günde 1 defa çekim yok. Şuradan çekin. Yatırımımızı kaybettirme amaçları. 200 TL - 4000 TL kazanıyorum, çevrim tamamlanmadı diyor. Kazandığını da kaybediyorsun.

1 hafta önce

Wbahis Yine Bildiğimiz Gibi!

Wbahis yine aynı şeyi yaptı, geri kazanmak için çevrimsiz yatırım bonusu verdi, sazan gibi atladım tabi. 10.000₺ yatırdım bakiye 53.800₺ oldu, çekim verdim ortada ödeme yok tabi. Şimdi de hesabımı kapatmışlar, az önce de canlı destek engelledi. Mailler zaten cevap yok, bu siteye güvenmek büyük hata!

1 hafta önce

Wbahis Yetkilisi Şahsıma Küfür Etti Yalan Söyleyip Şikayet Etmekle Tehdit Etti

Wbahis canlı destek hattı paramı yatırmalarını talep edince şahsıma küfür etti. Rahatsız eder derecesine aramalar yapıp para yatırmamı talep ettiler. Para yatırınca kafalarına göre kurallar koyup kazanmama rağmen parama el koydu. Daha sonrasında canlı destek hattına bağlandım ve gerçekten uygun bir...

2 hafta önce

Wbahis Parama El Koydu

Wbahis sitesine 6.000₺ yatırdım, bakiye 43.000₺ oldu. Paramı ödemediler, hesabımı kapatıp iletişimi kestiler. Lisansı da sahte zaten, slotlar asla ödeme yapmaz. Öğrendim ama geç oldu. Maillere cevap yok, canlı destekten de engellediler. Güvenilecek site çok az.

2 hafta önce

Wbahis Yalan Klon Sağlayıcı Ödeme Yapmıyor

Site sürekli farklı bahanelerle çekim yaptırmıyor. İlk başlarda sorunsuz çekim yapıyordum, artık öyle değil. 1 katı olan çevrim şartı bana özel 5 katı oldu. Klon sağlayıcı kullanıyorlar. Site ödeme yapmıyor, bilginiz olsun. Saat kuralı yoktu, şimdi 1 saat kuralı varmış. Sürekli bahane üretiyorlar.

3 hafta önce

Wbahis Kafalarına Göre Kural Koyuyorlar

Wbahis sitesi kesinlikle biraz potansiyele ulaşınca diğer siteler gibi kafalarına göre saçma kurallar koyuyorlar. Haftalık kayıp bonusunda herhangi bir kural yoktu fakat dün haftalık kayıp bonusunu aldım ve kazanç elde ettim kafalarınca kural uyduruyorlar. Ödeme yapmamak için defalarca bu bonusu ald...

1 ay önce

Wbahis Davet Bonusu Ve Beklenen Sonuç

Wbahis sitesi, siteye geri dönmem için aradı, bana 2k 5 kat çekimli Bonus teklif ettiler ve kabul ettim. Bakiye 10.700₺ oldu bende 10k çekim verdim. Fakat paramı ödemediler hesabımı kapattılar ve de maillere cevap yok. Bunların durumu belli.

24 Nisan

Wbahis Bayram Bonusu Hikaye

Wbahis sitesi bayram bonusu verdi, bonustan kazanç sağladım ama ödeme yapmadılar. Baştan 1000₺ çekim yapabileceğimi söylemelerine rağmen, kazanç olunca sadece eğlenme amaçlıydı dediler. Sitenin durumunu buradan anlayın artık, insanları yanıltıyorlar.

18 Nisan

Wbahis Kayıp Bonusu Para Çekimi

Anlaşmamızda %25 kayıp olmasına rağmen, risk birimi vb. Diyerek %10 kayıp verdiler. Site yüklü çekimleri ödeme yapmıyor ve kafalarına göre kurallar uyduruyorlar.

06 Nisan

Wbahis Sürekli SMS Atıp Rahatsız Etmekteler.

Bu site her gün durmadan mesajları atıp rahatsız ediyorlar bu sitede beni mağdur edip yanılttılar yetmedi bilerek her gün mesajları atıyorlar siteye bağlanıyorum mesajları atmayın diye canlı destekten engelliyorlar. Bir daha SMS almak istemiyorum rahatsızlık veriyorsunuz.

06 Nisan

Wbahis Şikayeti

Wbahis sitesi insanları yanıltmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Oyun içinde durumunuza göre kural değiştiriyorlar çekim limitleri ve bonusları söyledikleri gibi değil. Kafalarına göre uyguluyorlar neden diye sorduğumuzda alacağınız tek cevap risk ve analiz ekibimin kararıdır biz sorgulayamamaktayız ...

Wbahis Şikayeti
2 Destekçi
01 Nisan

Wbahis Sitede Oyuna Müdahale Olabilir Mi

Arkadaşlar, sitede uzun süredir oynuyorum fakat son bir ayda hiç kazanç elde edemedim. Son üç haftada ise 10.000 TL yatırdım fakat hala kazanamadım. Canlı desteğe yazdığımda, oyunlara müdahale edilmediği cevabını aldım. Acaba hep mi şansım kapalı? Arkadaşlar, size soruyorum, eğer durum düzelirse tek...

Muhammed sonuçtan çok memnun
Muhammed Şikayetini Yayından Kaldırdı
27 Mart

Wbahis Sitesi Paramı Ödemedi

Wbahis sitesine 4000₺ yatırdım, bakiye 37.000₺ oldu ödeme yapmadılar, hesabımı kapatıp iletişimi kestiler. Canlı destek bile çalışmıyor. Mail, mesaj temsilci kimse yok. Bunları aktarmak insanlık görevi. Lisansı da göstermelik, sitede kontrol falan yok. Bilenler bilir slotları asla ödeme yapmaz zaten...

2 Destekçi
11 Mart

Wbahis Bu Site Beni Mağdur Etmiştir Mesajları Atıp Rahatsız Ediyor!

Wbahis sitesi tüm üyelerin parasına el koymuş mağdur etmiş şimdi de sürekli bana mesaj atıp benim parama el koyup mağdur etmiştir bu site insanların parasına el koyup para kazanıyorlar mesajları atıp rahatsız ediyorlar bu siteden çok mağdur edildim beni sürekli rahatsız ediyorlar.

05 Mart

Wbahis Promosyonları Yalan Beyan

Wbahis firması sitede beyan ettiği hiçbir bonusu vermiyor. Site de beyan edilen min %20 ve üzeri kayıp bonusu. Çekim limiti ve saatleri farklı. Tamamen kaybettirmeye yönelik. Lisans firması nasıl yakalamıyor bunları. Acilen bir şey yapılması gerekiyor mağdur oldum

02 Mart

Wbahis Paramı Vermediler!

Önce sürekli çekim şartlarımı değiştirdiler, devamında Bonus şartlarımı değiştirdiler. Bir gün içinde çeşitli bahanelerle 3 kez çekimimi iptal edip paramı vermediler.

02 Mart

Wbahis Ödeme Yapmıyor, Hesabımı Kapattılar

Wbahis sitesi ödeme yapmıyor,20.000₺ yatırdım 165.000₺ oldu hesabımı kapatıp, tüm iletişimden engellediler. Zaten lisans gerçek değil, slotların tamamı müdaheleli asla ödeme yapmazlar. Maillere cevap yok, canlı destekten engellediler, temsilci engelledi kimse yok konuşacak.

Marka Profili

Wbahis bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Wbahis henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Wbahis bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör