Dolunay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Casinobonanza Çark Kodu Talebi

27 Mayıs 2024 12:22
Dolunay'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Casinobonanza”

Casinobonanza ya hesabıma 5000₺ yatırdım Çark kodu almak istedim ancak hesabıma talep oluşturmama rağmen tanımlanmadı 4 adet Çark hakkım bulunuyor hesabıma tanımlamazlarsa devam etmeyeceğim.
Lütfen dikkate alınız yoksa devam edemeyeceğim... Casinobonanza

28 Mayıs 2024 11:52

Güncelleme nedeniyle tanımlanmamış Çark kodlarım hesabıma tanımlandı teşekkürler Casinobonanza Büyüksün

28 Mayıs 2024 11:53

Teşekkürler Casinobonanza

Meriç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Meriç
17 Temmuz 2025 14:26

FreeSpin Hakkım İki Kez Sebepsizce İptal Edildi Siteden Özür Bekliyorum

20 Ekim 2025 11:17
freespin-hakkim-iki-kez-sebepsizce-iptal-edildi-siteden-ozur-bekliyorum-2.jpg
Veli sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

16 Nisan 2025 11:57
"Casinobonanza müşteri temsilcisi tarafından arandım tüm işlemlerimle özenle ilgilendiler ben yatırım yaptım sanıyordum ancak yatırdığım banka hesabı başka adla olduğu için ödemem askıda kalmış finans birimi paramı iade etti müşteri temsilcim C*** beyle görüşerek doğru şekilde sorunsuz ve hızlı olarak yatırımımı gerçekleştirdim aynı zamanda tarafımda özel bonuslar hakkında bilgi aldım ilginize çok teşekkür ederim."

12 Ocak 2024 14:55

23 Ağustos 2024 17:42