Tuana sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 17:11

Carwax Terracity oto yıkama da çalışan bir kişi, Audi markalı aracımızı sürerek otoparkta kaza yaptı ve aracımızı pert etti. Zararı karşılamaları istenmesine rağmen otoyıkama sorumluluk almayı ve zararı karşılamayı reddetti. Derhal yaptıklarının sorumluluğunu almalarını talep ediyoruz! Resmen kuzenimin aracını pert ettiler ve kabul etmiyorlar!

01 Eylül 2024 18:00 (Şikayetten 48 dakika sonra)
02 Eylül 2024 16:38

“Halen ısrarla insanlara yanlış bilgi aktarıyorsunuz. %75 deyip durduğunuz devlet raporunun iptal olduğunu ve geçersiz olduğunu bilmiyorsunuz galiba.  Ayrıca sizden hizmet almak isteyen kim?

02 Eylül 2024 16:43

Bu cevabınızı da kaydettim. Asıl biz size dava açacağız.

02 Eylül 2024 17:41
02 Eylül 2024 22:44

Biz yeni araç istemedik sizden. Sadece size emanet edip güvendiğimiz ve bu hale gelen aracımızın 2. El fiyatını talep ettik hakkımız olarak. Sorumluluk almanızı istedik. Sorumluluk almıyoruz dediniz. Zor durumda bıraktınız. Bu mağdur etmek olmuyor mu? Neredeyse 1 ay oldu. Ayrıca Citroen araç size dava açtığı için kaza raporu şu an geçerli değil bu bir gerçek. Bilirkişi de onların davasında yakında atanır zaten. Ama bizi savunan tanıdığımız tanımadığımız insanlarla yorumlarda konuşma şekliniz hiç hoş değil. Burda sadece bana yazdığınız mesajdan bahsetmiyorum.  Böyle bir olayı bizi rahatlatarak halledeceğinize bu tarz konuşmalarla cevap verdiniz. Uzamasının nedeni de bundan dolayı sizsiniz. Araç sahibi ilk paylaşımında sizin adınızı vermemişti zaten. Sizin olaya yaklaşımınızdan dolayı başladı her şey. Konuşmayı daha da uzatmaya gerek yok iyi günler

02 Eylül 2024 23:37
03 Eylül 2024 02:02

Size şu anda geçersiz olan kaza raporunda verilen %25 suçun nedeni 52 1-A’ya göre hız sınırını aşmaktır. Başkasının emanet aracı ile çalışanınızın otoparkta bunu yapması doğru değil en azından bunu kabullenip kendinizi çok suçsuz algısı yaratmayın lütfen. Özürünüz için teşekkür ederim ama keşke bunu sayın ailesinden de dileseydiniz kullandığınız dil ve tavrınız yerine, İyi akşamlar kolay gelsin

Emre
Emre

Sonuç ne oldu bizi de bilgilendirin

Müge

Aracımız perte çıktı ve Sadece kendi sigortamızdan pert parası alabildik...

Müge sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 14:50
Özgür sonuçtan hiç memnun değil