Sedat sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2024 17:31
Sedat'ın Teşekkür Mesajı
“Firmadan aradılar boyasının ömür boyu garantili olduğunu Ankara'da bulunan Canik ofisine silahı teslim edersem hem boyasının hem gövde bakımını fabrikada yaptırıp tekrar ücretsiz iade alabileceğimi öğrendim. En kısa zamanda Ankara'ya götüreceğim. Güncellerim boyadan sonra burayı. Teşekkürler.”

Canik tp9 Elite s tabancanın tungsten boyası ilk 2 yılda döküldü 4 yıldır bu şekilde devam ediyor. Yerli markamız için hayal kırıklığı yaşadım. Fotoğrafları ekledim. Ekstra ücret ödeyerek tungsten aldım ama boyası dökülerek siyah renge dönecek gibi duruyor

29 Ağustos 2024 19:43 (Şikayetten 2 saat sonra)
Sedat
Sedat
30 Ağustos 2024 13:38

Canik Superior Firearms Canik 55 Tungsten Boya Dökülmesi

15 Eylül 2024 11:26

06 Kasım 2024 01:12
Mehmet sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 01:03
"Öncelikle Aymen Hanım'a çok teşekkürler. Şikayetin ertesinde aradı. Sürekli iletişimde kalarak sorunun takibini yaptı. Ve beklemediğim bir hızda parça değişimini yaptılar. Sorun mekanikten ziyade estetik bir sorundu. Her elime aldığımda moralim bozuluyordu ama artık her elime aldığımda tebessüm ediyorum ve takdir ediyorum. Kurumsallığınız için tebrikler ve başarılar. Teşekkürler..."
Canik Superior Firearms Üretim Hatası Mı
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Tabancada Sorunlar

07 Kasım 2024 12:42