İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Can Karavan 14 Gündür Ödemesini Yapmış Olduğumuz Ürün Tarafımıza Gönderilmedi.

03 Ağustos 2023 14:15

20 Temmuz 2023 Perşembe günü Karavan Tentesi için kendisiyle iletişime geçtik. Ürün fiyat kargo her şey konuşuldu. Siparişimizi verdik. Ertesi gün (Cuma) ‘’Ödeme gelmemiş siparişinizi iptal ediyorum bilginize’’ şeklinde mesaj gönderdi kendisi. Sonrasında EFT saatleri içinde ödemeyi kendisine gönderdik ve dekont ilettik. Ödemenin hesabına gelmediğini iddia etti.’’Siz EFT talimatı vermişsiniz.’’ dedi. Kendi bankamız ile görüştüğümüzde EFT’nin karşı bankaya ulaştığını bildirdiler. Bankanın bildirdiğini kendisine söylediğimizde yine ödemenin gelmediğini iddia ederek ‘’Muhtemelen Pazartesi günü hesabımıza gelir o zaman konuşuruz.’’ dedi kendisi. Bu dakikadan sonra kendisinden zaten şüphelenmeye başladık bekleyelim dedik. 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü kendisiyle tekrar görüştük.’’Ödeme hesabımıza gelmiş. Siparişiniz hazırlanıyor.’’ dedi ve ürünün faturasını kesip tarafımıza gönderdi. İlerleyen günlerde kendisini aradığımızda;
-Ürün üretiminde aksilik çıktı. Yarın kargoya vereceğiz.
Şeklinde çeşitli bahaneler ile 31 Temmuz 2023 Pazartesi gününe kadar kendisi bizi oyaladı ve ürünü kendi elleriyle 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü bizim şirketimizin de çalışmış olduğu bir kargo şirketine ürünü teslim ettiğini söyledi fakat ısrarla bize takip numarası, gönderici adı vs. Bilgileri vermedi. Biz çalışmış olduğumuz kargo şirketi ile görüştük. Adımıza teslim edilen bir kargo olmadığını ve Can Karavan adında bir gönderici olmadığını hatta görüşmüş olduğum kişi ‘Can Ak’ adında bir kayıt bulunmadığını söylediler. Yine iyi niyetli düşünerek belki bir karışıklık olmuştur diye teslim ettiğini iddia ettiği kargo şirketinin saha elemanlarını ile görüşme gerçekleştirdik. Kargo şirketinde herhangi bir tenteye benzer bir paketinde bulunmadığını görmediklerini söylediler. 3 Ağustos 2023 Perşembe günü yani bugün kendisi ile tekrardan bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi bize ‘Çok arıyorsunuz çalışamıyoruz’ diye isyanda bulunarak ‘Hesap bilgilerinizi gönderin ücret iadesi yapalım’ dedi. Ürünü kargoya teslim etmediğini bu şekilde öğrenmiş olduk. Banka hesap numaramızı kendisine ilettik. Muhtemelen diğer şikayetlerde mağdur olan arkadaşlarında anlattığı gibi ileri tarihli EFT talimatı oluşturacak, sonrasında ekran görüntüsü alıp bize gönderecek, sonra EFT talimatını iptal edecek.

28 Ağustos 2023 13:08

20 Temmuz Perşembe günü Karavan Tentesi için kendisiyle iletişime geçtik. Ürün fiyat kargo her şey konuşuldu. Siparişimizi verdik. Ertesi gün (Cuma) ‘’Ödeme gelmemiş siparişinizi iptal ediyorum bilginize’’ şeklinde mesaj gönderdi kendisi. Sonrasında EFT saatleri içinde ödemeyi kendisine gönderdik ve dekont ilettik. Ödemenin hesabına gelmediğini iddia etti. Kendi bankamız ile görüştüğümüzde EFT’nin karşı bankaya ulaştığını bildirdiler. 24 Temmuz günü kendisiyle tekrar görüştük.’’Ödeme hesabımıza gelmiş. Siparişiniz hazırlanıyor.’’ dedi ve ürünün faturasını kesip tarafımıza gönderdi. İlerleyen günlerde kendisini aradığımızda; -Ürün üretiminde aksilik çıktı. Yarın kargoya vereceğiz. -İki dükkanımız var yetişemedim. Şimdi kargoya veriyorum takip numarasını gönderiyorum. Şeklinde çeşitli bahaneler ile 31 Temmuz gününe kadar kendisi bizi oyaladı ve ürünü kendi elleriyle ürünü falanca kargo şirketine teslim ettiğini söyledi fakat ısrarla bize takip numarası, gönderici adı vs. Bilgileri vermedi. Kargo şirketi adımıza teslim edilen bir kargo olmadığını ve C** K*** adında bir gönderici olmadığını hatta görüşmüş olduğum kişi ‘Can Ak’ adında bir kayıt bulunmadığını söylediler. 3 Ağustos günü hesap bilgilerinizi gönderin ücret iadesi yapalım’ dedi. Banka hesap numaramızı kendisine ilettik. Fakat ücret iadesi hesabımıza gelmedi. Bize WhatsApp üzerinden şu şekilde bir ses kaydı gönderdi: ''Şikayetvar sitesine sürekli şikayette bulunuyorsun. Devam et. O şikayetleri geri çekmediğin sürece bende senin ödemeni yapmayacağım. Tenten hazır. Üsküdar'daki Showroom'dan gidip alabilirsin. Ama ürünü teslim almadan önce kesinlikle ve kesinlikle bu şikayetleri geri çekeceksin. Ondan sonra gideceksin dükkandan ürünü alacaksın. Sen devam et yapmaya ben görüyorum bunları. Hadi! ''. Bunun üzerine ürünümüzü veya paramızı geri alalım amacıyla şikayetimizi kaldırdık. Kendisiyle yine iletişime geçtik. 13 Ağustos günü Bursa'dan İstanbul'a gittik. Dükkan kapalıydı ve telefonlarımız açılmadı geri döndük. Daha sonra ürünün üretildiğini ve Bursa'dan İstanbul'a yola çıktığını eline ulaştığı zaman göndereceğini söyledi. Dedik biz Bursa'dayız zaten hiç sana gelmesin biz buradan alalım. Yine cevapsız kaldık. Daha sonra ürünün yine hazır olduğunu gelip alabileceğimizi söyledi. Hatta dükkanda dayısının durduğunu ondan alabileceğimizi söyledi. 24 Ağustos Perşembe günü tekrardan İstanbul'a gittik. Dükkan yine kapalı. Kendisini aradık bağırdı çağırdı telefonda kendisi yine sonuçsuz kaldı.

03 Ağustos 2023 17:49 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ücret iadesi için bugün ben size teklifte bulundum. 24 saat geçmeden şikayet oluşturdunuz. Sektörel bir yoğunluk var ve kargo süremiz 10 is günüdür Saygılar

04 Ağustos 2023 09:49

Şikayeti oluşturmamın sebebi başlıkta da belirttiğim gibi ürünün tam 14 gündür tarafımıza ulaşmaması. Ayrıca 4 gün önce kendi ellerinizle kargo şirketine teslim ettiğinizi söylemeniz sonrasında ücret iadesi teklif etmeniz. Sorunum çözüldüğü zaman şikayetimi güncelleyeceğim. Saygılar.

10 Ağustos 2023 20:39

Para iadesi yapılacağının söylenmesinin üzerinden 6 gün geçti. Hala para iadesi veya ürün gelmedi.

11 Ağustos 2023 11:03

Teşekkürler

Belma sonuçtan hiç memnun değil

Almina Tasarım & Organizasyon Geri Dönüş Sağlanmadı

11 Şubat 2025 22:08