Başak sonuçtan hiç memnun değil

Can Davet Organizasyon | Ispartakule/Avcılar Şikayetçiyim

18 Ekim 2024 15:11

İstanbul/ Avcılar - Ispartakule'de  bulunan can davet organizasyon. Her şeyi biz yönettik, ne yapması gerektiğine biz yönlendirdik. Detaylar o kadar çok ki olabildiğince özet geçmeye çalıştım. Sahibi b***A** 10 yıldır bu işi yaptığını söyleyen (yersen) kadın meğer tüm acemiliğini bizde atmış. Hayatımda gördüğüm en saygısız kadın kendisi. Bize nasıl yalan söylediğini ve mağdur ettiğini okuyun. 30 Ağustos 2024 cuma ikramsız hafta içi fiyat seçerek 15.000TL'ye mekanı kiraladık. 5000 TL İbana kapora geri kalanı elden nakit ödedik. Fatura kesmedi. İkramsız fiyat seçtik fakat kendisi ikramlıkları kendiniz yaparsanız servis yaparım deyince tamam olur dedik, her şeyi kendimiz yaptık. Fotoğrafçı tutacaktık ama ben çekeceğim sizi dedi özel olarak başka fotoğrafçı tutmadık, ona güvendik. Sözleşme içeriğinde de ikramlıkları müşteri getirecek, fotoğraf video klip var şeklinde yazıyordu. Saçma bir sözleşme hazırladı, WhatsApp'tan yolladı. Her şeyi konuştuk ona göre düzenledik. İkramları getirdik eline teslim ettik. Koca bir tencereden 1 sarma dahi yemedik gelin damat olarak bize 1 tabak dahi yapmadı. 150 adet poğaça, kurabiye vardı 70 80 kişilik yere ikramlıkları bilerek fazla yaptık. Ve günün sonunda her şey ortadan kayboldu. Yetmedi dedi. Misafirler gelmeden önce tüm tabakları ağzı açık bir şekilde hazırlamış koymuş. Servis dediği de bu! Sonra tencereler kaplar ortadan kaybolmuş biz dibini bile görmedik. Bize bittiğini söyledi inanmamıştık. 4 gün sonra mekanın önünde bizim ikramlıkları yerken gördük. Kendi yaptığımız şeyi tanıyoruz neticede. Bana fotoğrafları kendi çekeceğini söyleyen kadın nişan günü fotoğrafçı çağırmış fakat kendi tanıtım videosunu çekmek için bizi kullanmış. İznimiz olmadan bunu paylaşmış. Kaldır dedik. Çünkü bize ait isteme anında ve yüzük kesiminde bir tane bile fotoğraf video çekmemiş. Hiçbir kare yok. Çektiklerini de kendi tanıtımı için çekmiş ama biz yokuz. WP'tan 30 Sn. Ucuz bir video attı. Şikayetimizi söyleyip sana güvendik neden böyle yaptın dediğimizde bize mahalle ağzıyla konuştu arayıp hakaretler etti. Fotoğrafçıyla konuştuğumuzda o da elindekileri düzeltmeye çalışacağını, fotoğraf yakalamaya çalışacağını söyleyip 1,5 ay bizi oyaladı ve 13 Ekim 2024 günü isyan edip istediğimizde o da videoyu sileceğini ve vermeyeceğini söyledi ve hakaret etti. Bu b**a** denen kadın da o fotoğrafçı diye tuttuğu İ***ş*** de bizi her yerden engellediler. İkisi bizim üzerimizden para kazanıp bizim hakkımız olan şeyi bize vermediler.

17 Ekim 2024 23:31

Bizden sonrakilere, benim bunu bunu bunu niye yapmadınız dediğim, şikayet ettiğim, benim yönlendirdiğim, benden gördükleri, öğrendikleri ne varsa hepsini yapmış. Yazık. Sayemizde iş öğrendiler.! B*** a*** - i***  ş***!

21 Ekim 2024 00:41

Firma sahibi tarafından paylaşılan video gece sonunda kendi ricası ve minneti üzerine, bizim de başımıza geleceklerden habersiz insani olarak dükkanını yeni açtığı için kırmamak adına çektiğimiz bir videodur. Ki çok da güzel dileklerde bulunduk. Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. Fakat asıl olay o geceden sonra olup, fotoğraf ve video bize ulaştığında, fotoğrafçısına kendi tanıtımını çektirip bizi de sırf çektim demek için 30 saniyelik bir videoya sığdırmasından ötürü memnun kalmadığımız şeyleri de bununla beraber dile getirmemizle başlamıştır. Ve bizi nankörlükle suçlamıştır. Aileme kadar arayıp bana hakaretler edip tehdit ve tahrik eden de kendisidir. Ve şimdi de sanki bize lütuf etmiş, bedavaya yapmış gibi 1 lira bile vermediğimizi iddia ediyor. Sizi sadece Allah'a havale ediyorum o gereken cevabı size elbet verecektir. Sadece bu videoyla savunursunuz kendinizi elinizde sunabileceğiniz yaptım diyebileceğiniz bana verdiğiniz 30sn dışında bir video yok. Dalga geçer gibi yolladıklarınız da USB de duruyor mahkeme de hep birlikte izleriz

Neşet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 19:04
Başak sonuçtan hiç memnun değil