Call Of Duty Mobil Çekiliş Tiyatrosu

12 Temmuz 2023 03:11

Call of duty mobil çekiliş adında sergilediği tiyatro ile çekilişler de kendi belirledikleri kurallara da uymuyor. Sıra efsaneye geldiğinde son turda daha önceki turda verdiği tekrarı olmayacağını belirttiği eşyanın tekrarını verip efsaneyi vermeyip CP yükseltiyor. Son turda efsaneyi alacakken bir önceki turlarda çıkan, kendi belirtiği kurallarda tekrarı çıkmayacak üzeri taçla işaretlenmiş eşyayı tekrar verip hem çekilişe verilen CP'yi yakıp. Verilmeyen efsane silahın da bedelini kat ve kat fazlasına arttırıyor. Ben bununla ilk defa karşılaşmıyorum. Bir iki defa da değil sürekli her çekilişte bu bana yaşatılıyor.

Bu yapılan art niyet. Göz göre göre bizlerin parasını alıyorsunuz. Buna son verin. Stüdyo hiçbir sorunla ilgilenmiyor desteğin yetkisi zaten hiçbir konuda yok. Oyuncuları call of duty mobil adının altında yanıltıyorsunuz. Dünyanın her yanında adı çekiliş olan şansa dayalı şeylere katılan her eşyanın çıkma olasılığı %50. Call of duty mobil de çekiliş adındaki tiyatroda her eşyanın çıkma olasılığı değişiyor. Karakter ve efsane silahlar en son çıkıyor. Bana en son olarak veriliyor.

Kendi belirlediğiniz kurallara da uymuyorsunuz. Sizin koyduğunuz kurallarla sizin çekiliş tiyatronuza katıldım. En sona efsane silah kaldı. Kademeli olarak CP artı efsane silahı almak için son tura katıldım fakat daha önce verdiğiniz üzeri taçla işaretli olan destansı karakter tekrar çıktı. Bu normal değil daha önceleride defalarca bu bana yapıldı. Efsane silahın CP değeri 3 kat arttı. Çekilişe harcanan parayla ülkeye göre değişir fakat ne kadarda değişse gerçek silah alınabiliniyor.

Lütfen bu art niyete son verin. Sadece buradan değil Twitter ve diğer sosyal medya platformlarının hepsinden paylaşacağım. Siz size güvenen oyuncuların hiçbir sorunuyla ilgilenmiyorsunuz. Her konuda mağdur ediyorsunuz. Destek sadece bizlerin sorunları düzeltebileceği yönlendirmeleri yapabiliyor. Sorunu düzeltemeyince stüdyo adında oyalayan bir yere yönlendiriyor.

Onlarda hiçbir şey yapmayıp cevap vermeyip mağduriyet yasayanı oyalıyorlar. Ben yenilen hakkını geri istiyorum. Adalet ve eşitlik istiyorum. Bunun içinde sonuna kadar savaşacağım. Ulaşabildiğim bütün yetkililere yaşanılan her art niyeti ifşaa edeceğim.

19 Temmuz 2023 03:35

Tedarik biletlerini Türk lirası ile alıyoruz. Bir aylık veya bir haftalık olarak hizmetimize sunulmuş. Günlük olarak küçük miktar CP ve çekiliş kuponu veriyor. Fakat verdikleri kuponlarla katılabilinen çekilişler kısıtlı buna rağmen o kuponlarla çekilişte ki ana ödülü almak imkansız vermiyorlar zaten çıksa da. 1cp kuponum kullanmam için bir bildirim gördüm, bende onların belirlediği o çekilişte o kuponu ve o kupunu kullanabilmek için yine parayla aldığım bir CP ile çekilişe katılabiliyordum en az 80 CP alabiliyoruz. Hiçbir zaman olmayan şey iki defa üst üste oldu katılmam için yönlendirildiğim çekilişte ilk turda efsane keskin nişancı tüfeği çıktı verilmedi, çekiliş yine kuponla devam etti tekrar aynı efsane keskin nişancı tüfeği çıktı yine verilmedi. Bu sefer çekilişi tamamen kaldırdılar bugüne kadar o çekiliş uygulamada görülmüyor yoktu. İlk turda bana çıkınca beni biriyle karıştırmış olmalılar herkese bu şekilde 1. Ci 2. Ci 3. Cu4. CÜ turlarda ana ödüller verilirken bana genel olarak en son turda veriliyordu normal sartlarda herkes en fazla 90 CP karşılığında alırken ben 9000 CP'yi geçiyordum. Sanırım erken yanlışlığı fark edip çekiliş kaldırıldı bir süreliğine. Sadece bu şikayet sitesinde değil dünya çapında sahtekarlıkları tescillenmiş onaylanmış bir şirket call of duty mobil. Dünyanın her tarafında ki şikayetle ilgili sitelere girin bakın. Amerika'daki bir şirket güvenirlik notunu 1.8 vermişti bu en yüksek olanı. Son turda sahtekarlık yapıp vermedikleri silahımı hala vermediler sanırım çekilişin tamamen ortadan kalmasını bekliyorlar. Bu seferde çekilişin bittiğini söyleyip üzerine yatacaklarını tahmin ediyorum. Ben para verdim öpücük değil hakkımı istiyorum adalet istiyorum çekiliş bitmeden efsane silahımın verilmesini istiyorum. Call of duty mobil e karşı güvenim (0)

12 Temmuz 2023 16:24

Lütfen kendi koyduğunuz kurallara uyun. Yaptığınız nitelikli yanıltıcılık. Destansı eşyaların üzerinde bakın ne yazıyor tekrarı olmayacağı garanti ediliyor. En sona efsane silah kaldı son tur efsane silahı vermeyip, sırf CP yükseltmek için 👑 taçla işaretlenmiş tekrarı olmayacağı garanti edilmiş karakteri ikinciye vererek efsane silahı vermediniz. Verilen karakteri daha önceki turda verdiğiniz için üzerisinde mevcut yazdı CP geri ödemeside yapmadınız. Zaten bu çekilişte ne tekrar vardı ne de geri ödeme. Ben hakkımı istiyorum. Bu ilk değil defalarca oldu. Bir oyun sitesinde cadılar bayramı çekilişindeki sahtekarlıktan bahsediliyordu. Aynı mağduriyet aynı çekilişte banada yaşatıldı. Yine aynı mağduriyet yaşatılıyor. O oyun sitesi bir defa olduğunu sanıp yayıncıdan yönetimden sahtekarlık olmadığını bir hata olduğu açıklaması yapmalarını bekliyordu. Ama görünen o ki call of duty mobil adı kullanılarak bu yapılan meslek haline getirilmiş ve sürekli belli müşterilere yapılıyor. O bilinçli mağdur edilenlerden biri benim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

13 Temmuz 2023 16:48

Sosyal medya üzerinden insanları yanıltmak için sahte hesaplarla mitik silah çekiliş videosu yayınlıyorsunuz. 2. Ci 3. CÜ turlarda efsane silah veriliyor videoda. Bu normalde asla olmuyor. En son veriliyor. Daha sonrada mitik karakteri veriyorsunuz. Fakat bu insanları yanıltmak amaçlı oynanan tiyatroda atladığınız şey, bu ülkede hiç kimse 300 bin CP ve 10 bin mitik para alamaz. Bunları almaya aldıkları maaşlar yetmez. Belki oyundan başka bir sorumluluğu yoksa kredi çekip o cpbve mitik parayı alabilir. Onun dışında imkansız. Silahliğını videoda gösteriyorsunuz. Oyundaki bütün efsane mitik silahlar ve efsane mitik karakterler var. Demek ki o CP ve mitik paralar çok çok daha fazlaydı. Evini mi sattı dersiniz? Ya da şans oyunundan mı büyük ikramiyeyi yakaladı da parasını hiçbir gelecek vaat etmeyen hackerların cirit attığı hiçbir eşitliğin adaletin olmadığı müşterilerinin 3 kuruş parasında gözü olan oyuncunun hakkına tecavüz eden huzurunu sağlamayan çekilişte çıkan ödülleri vermeyen bu oyuna mı yatırdı dersiniz. Hiç sanmıyorum. Bu sahtekar ya sizin sahte hesabınız ya da para hileli mod kullanan biriydi. Ben hile yapmıyorum. Sadece tek istediğim adalet ve hakkım olan parasını verdiğim o hiçbir işe yaramayacağını bildiğim efsane silah. Sonuçta parasını verdim isime yarasada yaramasa da kendi koyduğunuz kurallara uyun ve parası verilen ödülü verin sahtekarlığa ve destek tarafından oyalamaya son verin. Çekilişin üzerinde ne yazıyor tekrarı olmayacağını garanti ediyorsunuz. Aslında tek tekrar karakter değil o bardağı taşıran son damlaydı. Sadece o çekilişte karakter iki defa çıktı en az 3 tekrar olan diğer ögelerde var. Başka bir çekilişte ilk turda 1cp çekilişinde iki defa üst üste çekiliş yaptırdınız. İki defa olmasının nedeni ilkinde ana ödül efsane keskin nişancı tüfeği çıktı. Hemen tekrar ettirdiniz ödül verilmedi. Fakat o tekrar edilen çekilişte yine aynı efsane keskin nisancı tüfeği çıktı yine vermediniz çekilişin CP yükseldi ama çekiliş kayboldu kaldırdınız. Başka bir çekilişte toplam 34 eşya vardı. Ben sadece o çekilişteki karakteri almak istiyordum. 57 defa çekilişe katıldım 34 eşyalı çekilişe 57 defa katılıyorum sadece sırt çantasını 16 defa verdiniz. Çekilişlerde çok ciddi düzeltilmesi gereken adalet sorunu var. Ben parasını verdiğin o en son çıkan efsane silahı istiyorum o benim hakkım. Ben CP'yi paramla hile yapmadan düzgün bir şekilde alıyorum, parada basmıyorum. Ben parasını verdiğim hakkım olanı istiyorum

22 Temmuz 2023 09:12

Benden çekilişe katıldığım tarih istendi. Halbuki o gün call of duty mobil desteğe ve stüdyoya yazdım. Daha sonra benden makbuz istendi onunda ekran kaydını verdim elinizde var. Bugün benden yine çekilişin olduğu tarihi istiyorsunuz yine verdim. Call of duty mobil desteğe verdiğim tarihin bir kopyasını da buraya yapıştıracağım. Bugün o katıldığım çekilişin son günü yarın o çekiliş orada olmayacak kaldırılacak. Bir sonraki bahane çekiliş kaldırıldığı için yardımcı olamıyoruz diyeceksiniz büyük ihtimal. Dünya genelinde tüketici hakkını korumaya kendini adamış siteler var bunlardan en çok fazla güven notu veren ABD şirketi olmuş 1.08 iste bu dünyada size duyulan güvenin en torpillisi. Hiç kimse onlara haksızsınız diyemez. 12 temmuzdan itibaren her gün defalarca yazıyorum sorunu çözmek yerine destek bölümüne yazmamı engellediniz. Güven duyulacak hiçbir şeyiniz yok. Oyuncunun cebindeki parada gözü olan her türlü dala vere ile o parayı almaya çalışan bir şirketsiniz. Hiçbir şekilde oyuncunun huzuru oyun içinde ve lobide umurunuzda olmadı hatta işleri nedeniyle oyuna giremeyenlerin CP lerini dahi çaldınız. Ben parasını verdiğim sizin sahtekarlıkla engellediğiniz efsane silahı istiyorum. Bir sonraki hamleniz de çekilişin tarihi doldu bahanesi olacak onu 2. Ciye yazıyorum ki daha fazla küçük düşürmeyin kendinizi.

30 Temmuz 2023 03:45

Tescilli yanıltıcı call of duty, son turda efsane silahı vermeniz gerekirken. Tekrarı olmayacağı garantisi verdiğiniz destansı karakteri ikinci defa verip CP yükseltiniz. Bu tip yanıltıcılıklara gerek yok söyleyin ihtiyacınız olduğunu başımın gözümün sadası olsun deyip vereyim.

02 Ağustos 2023 16:12

Çekiliş tiyatrosu düzenbazlığı hala devam ediyor. Binlerce CP harcadım çöpten başka hiçbir şey vermedikleri gibi uygulama içinde desteğe yazdığımda onların çekilişler de dönen dolaplardan habersiz oldukları alakasız verilen cevaplarından anlaşılıyor. Göz göre göre yalan söyleniyor. Bende tek tek isim ve tur sayısı vererek yalanlarını ifşaa ettim. Artık call of duty mobil sorumluları yani tescilli yanıltıcılar gibi onlarda cevap vermiyor. CP'min verin silahımı vermiyorsanız diyorum ona da yapmıyorlar. Kısaca sen bir bardak su iç üzerine anlamına gelen terimler kullanılıyor. Ben adalet istiyorum silahımı istiyorum. Silahımı verme niyetinde değilseler harcadığım paramı geri iade etsinler onu da yapmıyorlar. Adli makamlarda hakkımı aramaktan başka çare bırakmadılar. İnsanları çekiliş adındaki çekilişle hiçbir alakası olmayan hileli işlemle paralarını çalıyorlar. Lütfen sarı işaret altına alınanları silmeyin herkesin gerçeği bilme hakkı var. Call of duty mobil' in tek derdi cebimizde ki parayı almak. Bunun için harcadıkları performansı hile engellemek için harcasalar her oyunda 9- 10 hile yapan olmazdı. Oyuncunun huzuru, hakları umurunda değil. Oyuncuları koparılacak kaz görüyorlar.

05 Aralık 2023 10:56
Call Of Duty Mobil Neye Kime Hizmet Ediyor

23 Aralık 2023 16:48

01 Nisan 2025 21:29
Call Of Duty Mobil'de Haksız Kazanç Ve Güven Sorunları
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Call Of Duty Puanlar Çarklardan Çıkan Ödüller Verilmiyor.

16 Temmuz 2024 17:45

22 Aralık 2023 12:55