Çalışkan Ofis Erkenden Kırılan Sandalyenin Tamir Parası Sandalye Fiyatının Yarısı

23 Eylül 2023 12:04779
Ayberk'nin Teşekkür Mesajı
Hızlı geri dönüşleri ve mağazaya teslim durumunda maliyetin makul seviyeye çekilmesi önerisi için teşekkür ederim

Çalışkan Ofis'den 20/09/2020 tarihinde 3 adet Alpha Çalışma Krom Ayak - AP 1512 k çalışma koltuğu aldım. 2 tanesinin oturma bölümün plastik tabanı kırıldı. Başka bir sorun yok.

Şirkette her gün üzerinde 10 saat oturduğum çalışma koltuğu yıllardır sapasağlam.

Bir de üzerine iki koltuk için 3500 TL+KDV tamir ücreti talep edildi. Sandalyenin tanesi Şirketin internet sitesinde 3.995 TL.

Şirketin ya ürününe sahip çıkıp bedelsiz tamir etmesini ya da ücret talep edecekse bunun sandalyenin yarısı fiyatı değil makul bir ücret olmasını talep ediyorum.

Ayberk
23 Eylül 2023 14:24

3 Mayıs 2024 20:59430

14 Mart 2022 tarihinde dova model bir ofis sandalyesi aldım. Sandalyeyi aldıktan bir ay sonra oturma yeri kırıldı ve fir...

8 Ekim 2024 20:54403

"Sandalyeyi onardığınız için çok teşekkürler"

1 Destek

21 Mart 2024 12:181.623

Ofisel sandalye kırılan tekerlekler ve müşteri temsilcisi H**** bey üslubu. 24.01.2024 tarihinde ofisel sandalye den ald...