Çağdaş Otomotiv Uşak Otomotiv Bayisinde Garanti Uzatım Paketi Sorunları

13 Kasım 2023 18:18

Uşak Çağdaş Otomotiv'den geçen ay almış olduğum Citroen Berlingo aracım için garanti uzatım paketi almayı istedim ancak öyle profesyonel bir şekilde oyalandım ki teklif edilen rakam 800 TL birden arttı. Aracı satın alma sürecinde rahatlıkla ulaşabildiğim satış danışmanı E*** Hanım'a satış sonrası ulaşamaz oldum, defalarca aramama rağmen 'teslimattayım', 'müşterim var ben size döneceğim', 'ay sonu sistem revize ediliyor, ayın başında listeler açılsın size döneceğim' diyerek oyalandım. Sonrasında 3 Kasım'da ısrarlı aramalarım sayesinde kendilerine ulaşabildim. Kendileri listelerin güncellendiğini söyleyip aracımın kilometresini ve alım tarihini öğrenip bana 60 ay 80 bin km için 11.449 TL olarak fiyat verdiler. Ben de kendilerine taksit imkanı olup olmadığını sorduğumda, tek çekim dışında bir şansım olmadığını söylediler. Konuyu bitirmek için konuşmaya çalışırken E*** Hanım teslimatta olduğunu, sonra arayacağını söyledi. Ben de hızlıca 'bugün tek çekim bu işi bitirelim' dedim. Kendileri 'tamam, dönüş yapacağım' dedi ancak o gün dönmedi. Sonraki günler 4-5 Kasım hafta sonu olduğu için görüşemedik. 6 Kasım Pazartesi öğleye kadar arayan olmayınca ben tekrar aradım ve 'işlemi yapalım' dediğimde Servis Müdürü Ö*** Hanım arayıp işlemi yapacak dediler. Ö*** Hanım arayıp gerekli bilgileri alıp sisteme girdiğinde 11.449 TL değil 12.250 TL olduğunu söyledi. E*** Hanım'a bana 11.449 TL fiyat verildiğini söyledim, 'size eski fiyat söylenmiş, maalesef fiyat bu' dediler. Israrım üzerine 'isterseniz başka bayilerden yaptırabilirsiniz, bu konuda bir şey yapamam' dediler. Tekrar E*** Hanım'a ulaşıp konuyu anlattığımda 'ben size yanlış fiyat vermişim, kusura bakmayın, doğrusu 12.250 TL' dedi. 3 Kasım'da verdiği rakamın yanlış olduğunu söylüyor. Görüşmeyi sonlandırıp 7 Kasım'da İstanbul'daki bir bayi aradığımda zammın öne çekilerek 6 Kasım'da yapıldığını, isterlerse kendilerinin taksitli bir şekilde yardımcı olabileceklerini söylediler. 31 Ekim tarihinden beri defalarca arayıp yaptıramadığım işlem için 6 Kasım'da zamlı tarife istediler. Kendilerinin işlemi zamanında yapmadıklarını, defalarca arayıp not bırakmama rağmen geri dönüş yapılmadığını söyledim. Ancak kul hakkından korktuğunu söyleyen E*** Hanım, kaç gündür beni oyalayıp işlemi yapmadığını ve doğan fark yüzünden beni mağdur ettiğini kabul etmedi. Özetle, satışından servisine böyle bir mağduriyet yaşatanlardan şikayetçiyim.

Hasan
Hasan
17 Kasım 2023 13:26

Şikayetimden sonra şirket yetkilileri tarafıma ulaşıp mağduriyetimin giderilmesi için çaba gösterdiler. Yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim, sorun tamamen çözüldüğünde son durumu tekrar paylaşacağım.

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 14:08

Söz Verilen Fiyatın Artırılması Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

09 Temmuz 2025 12:12
Soner sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2023 09:39
"Keşke bu platforma sorun aksedilmeden çözülseydi. Görevli Bayan Emine Hanıma teşekkür ederim."
Yetiş sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 11:35