Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Çagdaş Arslan Motor Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

19 Ekim 2024 19:58

Çağdaş aslan motor Bursa bana motor satıp problem yaşayınca, 'bizi mesai saatleri dışında rahatsız etmeyin' tarzında tavırlar sergileyen ihsan isimli arkadaş. Özellikle belirtiyorum, ihsan parça işlerine falan bakıyorum. Bu tavır, bu kafa esnaf olamaz. Satana kadar 'abi abi', sonra umurlarında bile değil.

30 Ekim 2024 12:16 (Şikayetten 10 gün sonra)

Hafta içi 09:00 - 18:00 Cumartesi 09:00 - 16:30 Arası çalışmaktayız. Bu saatler dışında ki çağrılara dönüş sağlayamamaktayız, lakin mesai saatleri içersin de gelen çağrılara periyodik olarak dönüş sağlamaktayız.

Hakan
31 Ekim 2024 09:11

Bırakın o işleri bu şikayetten sonra Çağdaş aslan motor tarafından geri aranıp bu firmanın sahibi olduğunu söyleyen şahıs bana dik dik konuşarak hatta azarlar tarz da kardeşim senin derdin ne benim elemanım haklı biz bilmem kaç seneden beri bu işi yapıyoruz seninle mi uğraşacağız tarzında söylemlerde bulundu bende onlara tekrar olarak daha 4 ay olmayan motorumu aküsünün nasıl garanti dışı sayılıdığı  tekrar ettim ve size esnaflığınıza yakışanın bu olduğunu söyledim ve özellikle yazıyorum arkadaşlar firma sahibi arkadaş telefonu kapattığını sanarak bana daha hala kapatmadan bu arkadaş sıkıntılı söyleminde bulundu.

Kayalar Motor Şikayet. İlgisiz, Alakasız Bir Yetkili Servis!

04 Ağustos 2024 21:01
Kayalar Motor Şikayet. İlgisiz, Alakasız Bir Yetkili Servis!

Baybars
20 Temmuz 2023 10:53

10 Aralık 2023 22:24

Efor Motor Satış Sonrası İlgisizlik Ve Sorunun Çözülmemesi

22 Nisan 15:44
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 17:05