Cactus Ajans Eskişehir'deki Cast Ajans'ının Yanıltıcı Uygulamaları!

30 Eylül 2024 07:31

Eskişehir'de arkadaşımla gittik. Cast ajansı değil, direkt paralı eğitime yönlendiriyorlar. Sanki konservatuvar. Cast ajansı bunu yapmaz, eğitim istersen alırım. İstanbul'da böyle bir uygulama yok. Bilginiz olsun. Bunlara vereceğiniz parayla İstanbul'a gidin ve bedava güzel bir ajansa kaydolun.

Cactus
Cactus
Şikayeti Çözüldü

Merhaba, Eskişehir görüşmemizde yaşadığınız izlenimi anlıyoruz fakat süreci biraz daha netleştirmek isteriz. Öncelikle, ajansımıza kayıt olmak ücretsizdir ve bu kapsamda herkesle tanışma, değerlendirme ve ön kayıt görüşmeleri yapılır. Profesyonel çalışmalara geçmek isteyen adaylarımıza, talep etmeleri durumunda eğitimli çalışma paketi sunulmaktadır. Ancak bu tamamen kişinin tercihine bağlıdır ve zorunlu değildir. Konservatuvar eğitimiyle kıyaslanan sistemimiz, sahne önü ve kamera önü deneyimi olmayan adayların sektöre daha sağlıklı hazırlanması için oluşturulmuş bir çalışma modelidir. İstanbul’da bazı ajanslar farklı sistemlerle ilerliyor olabilir ama her ajansın işleyişi ve sorumluluğu farklıdır. Biz, adaylarımız projeye girdiğinde kazanıyoruz. Bu yüzden onların iyi hazırlanmasını ve doğru sunulmasını önemsiyoruz. Detaylı bilgi için bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sevgiler, Cactus Cast Ajans 📩 [email protected] 📞 0541 958 74 62

Onur
Onur

Ben de onu söylüyorum. Kayıt almıyorlar. Direkt egitim alin diyorlar.

Dream Cast Ajans Yanıltıcı Ajans Taktikleri Ve Mağduriyet!

05 Mart 2025 07:35
Mona sonuçtan hiç memnun değil

Ritim Ajans - oyuncusensin.com Ritim Akademi Ve Oyunculuk Ajansı

29 Temmuz 2024 14:53
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Dream Cast Ajans Para İadesi Ve Hakaret

16 Ağustos 2024 12:31