Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bytransfer İzmir Transfer Firması Mağduriyeti

21 Ağustos 2024 23:42

Alaçatı'dan havaalanına 22:30 da olan uçak için 7:30 da alınmamız gerekirken, (yazışmalarda ve görsellerde mevcut) kendi yetişemeyeceği için başka bir firmaya haber vererek otelden 8:15 civarında alınmamız sağlanmıştır.

B****k***** bey'e asla yetişemeyeceğimizi söylememize rağmen, trafiğin sorumluluğunun kendisinde olmadığını, geç alınmadığımızı ifade etmiştir.
Kendi yetişemediğinden dolayı bize göndermiş olduğu y***** vip transfer firmasının şoförü y**** bey bizi yetiştirmeye çalışmasına rağmen kendisine geç bilgi verildiği için valizlerle uçağa binmemiz konusunda başarılı olamamıştır.
Anlaştığımız bytransfer firması b**** bey'den 7:30 da gelemediğiniz için valizleri otobüsle gönderme korusunda yardım istememize rağmen, kendisini ilgilendirmediğini, valiz sorumluluğunun onda olmadığını söylemesi bu işi asla yapmaması gerektiğinin kanıtıdır.

Uçağın kalkmasına 25 dakika kala havaalanına ulaşabildik ve y****** transfer firması inisiyatif alarak zor durumda olduğumuzu gördüğü için sağ olsun valizlerimizi alarak otobüsle Ankara'ya ulaşmasını sağlamıştır.

Yazılara görüldü atıp cevap vermeyen, müşteriyi asla düşünmeyen, bytransfer b****k***** gibi kişilerin asla tercih edilmemesi gerekir. WhatsApp yazışma görsellerinde her şey ispatlıdır.

Kendilerini ilgilendirmeyen müşteri için bile seferber olan y******turizmi ve y**** bey'i örnek almalarını dilerim.

2500 TL valiz gönderimi için ilave ödediğim paranın bir önemi yok ama 4 çocukla yaşatılan stres ve sorumsuzluk bizi gerçekten çok üzdü.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 09:07
Ysr sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 22:39
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Paksoy Turizm Acentesi Pişmanlığı

13 Nisan 2024 16:37