Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Ameliyat Başarısız Geçti. Ödediğimiz Tutarı Geri İstiyoruz.

28 Temmuz 2024 20:37

Darıca. Büyük Anadolu Hastanesi. 03.07.2024. Kulak burun boğaz doktoru M**** E******. Burun Ameliyatı oldu çocuğum Ameliyatı başarısız geçti. ( Birinci kez Ameliyata Aldı kendisi 1 kez Ameliyatı başarısız oldu çocuğumun burnu düzelmedi. Tam aksine dahada yamuk oldu dahada yamuk yaptı. Sonrasında ( ikinci kez ameliyata aldı oda başarısız oldu.! Hala burnu düzelmedi. Ve Hala burnu yamuk, ve delikleri eşit değil. Burnu hala nefes Almıyor. Ne olacağını inan bilmiyorum. ( Toplamda 2 kez Ameliyat oldu. 3 kez Alçıya Alındı. Ona Rağmen burnu Hala Tam olarak Düzelmedi. Hala yamukluk var. Ve delikleri eşit değil. Oğlumun Burnu düzelmedi Tekrar ikinci kez Alçıya Aldılar gene düzelmedi. Tekrar 2 nci kez Oğlumu Ameliyata Aldılar. Çocuğum iki kez Ameliyata girdi bıçak Altına yattı. Çocuğumun psikolojisi darma dağan oldu, yerle bir oldu, ve inanılmaz ağrısı var ikinci kez Ameliyat olduğu için. Hemşirelerde çok ilgisiz. Başta T*** hanım ve diğer hemşireler. Hasta yatış işlemini yapan F**** hanim arayıp hemşireler hakkında bilgi verdiğim halde kendisi hiçbir şekilde yardımcı olmadı ve ilgilenmedi. Darıca Büyük Anadolu Hastanesinden ve Hemşirelerinden Kesinlikle hiçbir şekilde Memnun değilim. Benim çocuğum Neden iki kez Ameliyata girdi. Neden iki kez bıçak Altına yattı. Çalışanlardan çok sorumsuzdu ilgilenmediler.
03.07.2024. Haziran

Güncelleme = 12 07. Temmuz 2024 Tarihinde hastaneye kontrole gittik, Doktora dedim ki M**** E****** beye, doktor bey benim oğlumun burnu hala düzelmedi 2 kez Ameliyat olmasına Rağmen Hala burnu yamuk ve Benim Oğlu umun Burnu Hala Tıkalı Nefes Alamıyor dedim. ( Doktorun bana Dediği şey ( Tehdit etti ) CİMER'e şikayet etmeseydin yapardım. Şok olunacak bir şey söyledikleri Akıl alır gibi değil. Dedim ki yapabilecek olsaydınız zaten yapardınız. Artık kontrole de gelmenize gerek yok dedi. Gidebilirsiniz dedi. Şaka gibi ya benim oğlum o hastanede o doktorda 2 kez ameliyata girdi ve Hâlâ düzelmedi. Burnu yamuk ve nefes alamıyor Hala. M**** E******. Kulak burun boğaz doktoru. Çocuğum psikolojisi yerle bir olmuş durumda ve Nefes alamıyor Hâlâ kendisi.
Çocuğumun burnu düzelmedi Ameliyatları başarısız geçti biz ödediğimiz tutarı geri istiyoruz. Bize geri verilmesini Talep istiyoruz. Başka bir Hastanede Tedavisine Devam etmek istiyoruz. Ödediğimiz tutarın bizlere geri verilmesini istiyoruz. Hastaneyle görüştük vermediler. Sizlerden yardım istiyoruz.

Büyük Anadolu Hastanesi
b a h
Darıca

30 Temmuz 2024 00:14

Kesinlikle iletişime geçmediler. Hiçbir şekilde dönüş olmadı. Kimse umursamadı.

30 Temmuz 2024 22:23

Kesinlikle iletişime geçmediler. Hiçbir şekilde ilgilenmediler.

04 Ağustos 2024 10:13

Ne çocuğumun burnunu düzelttiler. Ne de ücretimizi geri ödediler. Kesinlikle hiçbir şekilde ilgilenmediler. Asla iletişime geçmediler.

11 Kasım 2024 00:20

Bakın Aynı hastane Aynı doktor. ( m*** e***. Kulak burun boğaz doktoru. ) Bize yaşattıklarını Aynısını birebir başka bir hastayada yapmış.   Doktorun bana dediği cümle söz Aklımdan çıkmıyor, Demiş tiki ben Allah Değilim elimden bu kadarı geliyor. Doktor bey, M*** bey Elinden gelmiyorsa, bu işi bilmiyorsan Neden, neden, neden benim çocuğumu bu duruma bu hale getirdin neden 2 kez ayrı ayrı Ameliyata aldın. Nedennnnn iki kez Benim çocuğum kahroldu o kadar acı çekti yüzü gözü şişti benim çocuğum ağlarken acılar içinde ben kahroldum. Neden insanları Ameliyat ediyorsunuz işiniz bu değilse Elinizden gelmiyorsa neden herkes, Ameliyata alıyorsunuz neden m*** e*** bey, neden.

12 Kasım 2024 12:36

Bakın Aynı hastane Aynı doktor. ( m*** e***. Kulak burun boğaz doktoru. ) Bize yaşattıklarını Aynısını birebir başka bir hastayada yapmış.  Doktorun bana dediği cümle söz Aklımdan çıkmıyor, Demiş tiki ben Allah Değilim elimden bu kadarı geliyor. Doktor bey, M*** bey Elinden gelmiyorsa, bu işi bilmiyorsan Neden, neden, neden benim çocuğumu bu duruma bu hale getirdin neden 2 kez ayrı ayrı Ameliyata aldın. Nedennnnn iki kez Benim çocuğum kahroldu o kadar acı çekti yüzü gözü şişti benim çocuğum ağlarken acılar içinde ben kahroldum. Neden insanları Ameliyat ediyorsunuz işiniz bu değilse Elinizden gelmiyorsa neden herkes, Ameliyata alıyorsunuz neden m*** e*** bey, neden.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İletişimsizliği Ve Tahlil Sonuçlarına Erişememe Sorunu

09 Ocak 2025 23:50

Hastanede Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücretler

11 Ocak 2025 13:12
Simge sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 00:24
Ağır Sağlık Sorunuma Rağmen Yetersiz İlgi Ve Haksız Faturalandırma Yaşadım
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Hafta Sonu Ek Ücret Talebi Ve Doktorun Hastaneye Gelmemesi

04 Ağustos 2025 01:41