Büyük Abant Otelinde Yemek

16 Eylül 2023 15:38

Büyük Abant otelinde konaklamak için Jolly Tur'dan 11-09-2023 ile 15-09-2023 tarih aralığını seçerek konaklama rezervasyonunu yaparak ödemesini yaptım. Oteldeki üçüncü akşam yemeğinde köfte yedikten sonra sabaha doğru karın ağrısıyla uyandım ve sabah daha fazla dayanamayacağımı düşünerek otel görevlileriyle görüşerek otelden ayrılmak istediğimi ilettim. Ödemesini yaptığım ve kalan bir günlük konaklama ücretimin iade edilmesini talep ettim. Görevli kişiler 4 al 3 öde kampanyasından faydalandığım için herhangi bir ödeme yapamayacakları söylediler ve Jolly Tur ile görüşmem gerektiğini söylediler. Jolly turu aradığımda otelin inisiyatifinde olduğu için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Otel görevlileriyle konuyu tekrar konuştuğumda, yemeklerden zehirlendiğimi ve bundan dolayı ayrılmak zorunda olduğumu tekrar ifade ettim. Aldığım cevap 100 kişiden fazla misafirlerinin olduğunu, birkaç şikayet geldiğini hatta çalışanlarında da bu şikayetin olduğunu ama yemekten kaynaklanmadığını, Abant'ta hatta Bolu'da bu tarz şikayetlerin çok olduğunu söyleyerek bir genelleme yapıldı ve iade talebim tekrar reddedildi. Ben de duramayacak kadar kötü olduğum için üç kişilik ailemle otelden ayrıldım. Yolda otelden gelen telefonda Jolly turdan aranacağımı ve bir tutar iade edileceği bilgisi verildi. Ertesi gün banka bilgilerimi kontrol ettiğimde ödediğim tutarın yarısının iade edildiğini gördüm. Bu anlaşılır bir şey değil, sizden kaynaklı bir sorun olduğunun farkındasınız ve insanların tatil diye gittiği bir yerde acı çekerek evine dönmesine bir şekilde sebep oluyorsunuz ve kalmadığım günün ücretini iade etmeyerek buradan ekstra bir kar elde etmeye çalışıyorsunuz. Bu durumu kabul edilir. Bulmuyorum ve kalan ödemenin iade edilmesini talep ediyorum.

19 Eylül 2023 21:21 (Şikayetten 3 gün sonra)
Ahmet
Ahmet
26 Eylül 2023 15:55

Bu kadar yapıcı ve uzlaşıcı bir cevap yazmış olmanız gerçekten şaşırtıcı (böyle bir durum yaşanmamıştır ifadenizi ayrı tutarak), otelden ayrılmadan önce durumu yetkilinize bildirdikten sonra ücret iadesi olmuyorsa bir günlük konaklama hakkım saklı kalsın başka bir zaman kullanayım teklifime kesin bir dille olmaz denmişti. Aslında basit bir sorunu çözümsüz bir hale getiren ve iş birliği konusunda uzlaşmaz olan sizin tavırlarınız ve bu ne yazık ki işletmelere olan güveni sarsıyor. Bu kadar kâr odaklı bir politikası varsa işletmenin söylenebilecek bir şey kalmıyor.

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Martı Prime Beach Hotel Tatil Zehir Oldu: Kirli Oda, Kötü Yemek Ve Gıda Zehirlenmesi

31 Ağustos 2025 18:53
Okan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 02:05
Büyük Anadolu Didim Resort Hotel Gıda Zehirlenmesi
Hakan sonucu yetersiz buldu

29 Ağustos 2023 20:11

19 Haziran 2023 14:27
Ali sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 22:42