BUSKİ Sorumluluk Kabul Etmiyor

22 Nisan 2024 20:331.258
21 Nisan 2024 20:24

Bu kaydı mağduriyetimizin giderilmemesinden ötürü yapıyorum.

24 Nisan 2024 11:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ayhan İ. Bizlere iletmiş olduğunuz talep ya da şikayetinizi en kısa zamanda değerlendirerek, sürecin ilerleyişini SMS yoluyla takip etmenizi sağlayacağız. Bursa'nın daha yaşanabilir bir şehir olması yolunda verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Sizlerle birlikte, daha güzel yarınlar inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz.

13 Mayıs 2024 09:34

Sayın Ayhan İ., 440770 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Talebinize istinaden 19/04/2024 tarihinde dinleyici ekibimiz gelip dinlemeyi yapmış fakat şube hattınızda arızaya rastlamamış, herhangi bir su birikintisi de görülmemiş olup karşı binadaki şube hattında arıza bulmuştur. Size de gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sizin evinize de karşı binadan gelebileceği düşünülmüş ve arıza yapılmıştır. 3 gün sonra tekrar arıza için aradığınızda talebinize istinaden 22/04/2024 tarih ve 59299 iş emri ile 1 saat 4 dk içinde ekiplerimiz tarafından bakım onarımı yapılmıştır. Su akışı normale dönmüştür. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

13 Mayıs 2024 11:55

Benim problemim çözüldü faka günler sonra çözüldü öyle bir saatlik bir mesele olsaydı şu an bu problemler yaşanmamış olurdu. Siz sorumluluk üstlenmek yerine probleminin çözümünün yerine getirildiğini yazıyorsunuz. Ekipler bu kadar gün neden gecikti buradaki gecikmenin sebebi hangi iş akışından kaynaklı, ekipler su arıza tespitine gelip kaçak yok diyor ve gidiyor ama bizim getirdiğimiz tesisatçı kaçak var diyor ve Kazıyoruz kaçağı buluyoruz videoya çekiyor ekip çağırıyoruz ekipler Günler sonra geliyor siz mesajda bana problemin bir saatte çözüldüğünü yazıyorsunuz. Bunu hangi kayıda ve belgeye göre yazdınız merak ediyorum. Bizim çağrılarımızın kaydı mutlaka ki vardır sizde Su problemimiz geçte olsa çözüldü. Sudan kaynaklı daire girişi ve içerisinde zararımız var bunu da dilekçe ile bildirdik. Umarım önceki yaşadığımız şekilde sorumluluk alma konusunda problem yaşamayız.

23 Haziran 2024 16:48

Belediyenin ilgili birimine zarar tazminatı için yazmış olduğumuz dilekçeye karşılık belediyeden ne bir keşif ekibi ne de dilekçemize cevap niteliğinde bir bildirim gelmemiştir evin içerisi bertat bir vaziyette belediyeden yetkililerin gelip tespit yapmaları beklenmektedir bu iş ne kadar sürer onu da bilemiyorum.

Tümünü Gör
Bursa Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Otları Temizliği

Bursa BüyükşehirBelediyesi Mezarlık Otları Temizliği

Ali
Bursa Büyükşehir Belediyesi Evin Önündeki Rezillik

Bursa BüyükşehirBelediyesi Evin Önündeki Rezillik

İrem
Bursa Büyükşehir Belediyesi Ovaakça Meydan Işıklar Yanmıyor Sokakta!

Bursa BüyükşehirBelediyesi Ovaakça Meydan Işıklar Yanmıyor Sokakta!

Embiye
Bursa Büyükşehir Belediyesi Ovaakça Meydanı Moloz Dolu!

Bursa BüyükşehirBelediyesi Ovaakça Meydanı Moloz Dolu!

Embiye
Bursa Büyükşehir Belediyesi Bu Kadar da Yüksek Gelmez Fatura!

Bursa BüyükşehirBelediyesi Bu Kadar da Yüksek Gelmez Fatura!

Önder
Bursa Hamitler Mezarlıklar Müdürlüğü