Engelsiz Yaşam Derneği Papara Anonim Şirketi Güvenilmez

21 Ağustos 2023 13:24

Eğitim destek adı altında reklam verdiler. Başvurduktan sonra iletişime geçip 8 ay boyunca 1750 TL burs geleceğini söylediler. Sonrasında burs yatmadan önce dekont göndermeniz gerekiyor dediler kendime ait banka hesabı IBAN'ı istediler ve 105 TL göndereceklerini 102 TL'sini onlara geri göndermem gerektiğini söylediler. Fakat benim gönderdiğim Papara hesabıydı. 21 Ağustos 2023 tarihinden itibaren yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Kimlik bilgilerim, yüzüm ve adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil. En itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu engelsiz yaşamlar derneği adı altında Papara elektronik anonim şirketidir. Bu tür işlemlere adımı karıştırarak insanlara sıkıntı yaşatan Papara elektronik anonim şirketinin müdahale etmesini rica ediyorum. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma bulunan hesabın kapatılmasını talep ediyorum.

Mizgin
Mizgin

Bana da 1750 TL burs yaptıracaklarını söylediler ama pek güvenemedim. Sizin hesabınıza yatırdılar mı

10 Kasım 2024 13:29
Papara Burs Başvurusu Adı Altında Yaşadığım Mağduriyet