Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Burger King Bozuk Et Gönderimini Normalleştiriyor

Ertuğrul
13 Eylül 2023 21:25

Merhabalar 20:05 civarında Maltepe Park AVM Burger King firmasın Whopper menü söyledim. 20:30 gibi teslim aldığım siparişimi tüketmeye başladım. Ancak ilk ısırıktan sonra acı ve eşsiz derecede kötü bir tat ile karşılaştım. Hamburger diye gönderdikleri yemek aslında bildiğimiz atık olabilecek seviyede bir et parçasıydı ve hamburger küçük olduğu için az denilemeyecek kadar bir kısmını yemiş bulundum. Cidden bunu hazırlayan arkadaş hiç mi anlamadı, et kupkuru halde, dıştan bakınca bile et üzerinde bozulma olduğu anlaşılıyor. Müşterinizin sağlığı bu kadar yavana atılabilir bir şey mi?
Etin yarısı hala elimde atmadım atıp da çöpümü kirletmek istemedim. Dişlerimi fırçalayıp gargara yapmama rağmen ağzımda hala o dayanılmaz tat var. Burger King şubesi adam akıllı bir cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. Bu kadar umursamaz ve kötü bir hizmet olamaz. Bu Eti çocuklarda tüketebilirdi ya da hasta bir müşteriniz. Tabi sizin için para olmaktan öteye geçemiyoruz belli ki. Sağlığımızı bu denli riske atacağınıza eleman yetiştirmeye biraz gayret gösterin. Ciro yapmak için elinizdeki bozuk etleri insanlara satmaya uğraşmayın. Ne olursa olsun bu kabul edilebilir bir durum değil. Bunu sadece ben değil hepimiz yaşayabilir.

17 Eylül 2023 10:30 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Yetkili, 26172242 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Ezgi

Merhaba, açıklamaları ne oldu acaba? Bende aynısını yaşadım.

Ertuğrul

Sadece arayıp bölge müdürlerine ilettiklerini söylediler

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
23 Ocak 2024 23:50
Burger King Bozuk Et Problemi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Mart 2024 00:10