Kalkan'da Villa Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

27 Ağustos 2024 16:40

Kalkan'da villa kiralamak istedik. Ön ödeme olarak yüzde 40 ödenecek denildi, ödemeyi yaptım. Daha sonra bugün sigorta için de ödeme yapmak zorundasınız dediler. Ben de niye yapayım, önce kalayım, sonra yaparım dedim. Baktım saçma sapan konuştular, sizi şikayet edeceğim dedim. Hemen telefonu kapatıp beni ve eşimi engellediler. Ben mağdur oldum.

27 Ağustos 2024 20:41

Kalkanda villa kiralamak istedik. 3 günlüğüne günlüğüne 7 bin tl dediler yüzde 40 ını ön ödeme olarak istediler bende 8400 yatırdım bugün de sigorta içim ödeme yapılacak denildi bende neden ödeyim deyince bunlar kalan ödemeden düşeriz siz muhakkak ödeyim dediler ben de gitmediğim yere ödeme yapmam dedim paranı iade edin dedim kesinti yaparız dediler bende ne alaka dedim sizi şikayet var a yazacağın dedim o Zaman hiç ödemiyoruz deyip yüzüme telefonu kapattılar ve beni eşimi engellediler ben mağdur oldum kimse olmasın diye yazıyorum

Tatil Villacınız (Tatilvillaciniz) Villa Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Para İadesi Problemi

23 Ağustos 2024 22:36
Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Villacınız (Tatilvillaciniz) Paramızı İade Etmediler!

23 Ağustos 2024 15:39
Tatil Villacınız (Tatilvillaciniz) Paramızı İade Etmediler!

Ön Ödeme Sonrası İletişim Kesildi, Param İade Edilmedi!

17 Haziran 2025 14:26
on-odeme-sonrasi-iletisim-kesildi-param-iade-edilmedi-2.jpg