Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

BuharKeyf Hasarlı Bozuk Elektronik Cihaz İadesi

BuharKeyf Hasarlı Bozuk Elektronik Cihaz İadesi
18 Eylül 2023 21:03

Ürün bozuk ve hasarlı geldi. Ürünün bozuk olduğunu belirttim ve geri yolladım bana iadesi için IBAN atmamı söylediler IBAN attım gün içerisinde iadenin gerçekleşeceğini söylediler. Aradan 1 hafta geçti. Ürünü tamir edip bana yollamaya çalıştılar. Ödememide ürünü de alamadım. İadesini istediğimi söyledim ve siteye olan üyeliğimi bloke edip iletişimi kestiler

18 Eylül 2023 21:35 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Ben size bozuk değil, pilin biri çalışmıyor dedikçe hala aynı şey. Bizde tamir yapan, anlayan kimse yok ki tamir yapalım. Ve cihaz tamirinin kolay bir şey olduğunu sanıyorsunuz. Geldiğinde bakın tamir görmüş mü. Sonra özür dilersiniz.

18 Eylül 2023 21:48

Özür dilemesi gereken sizlersiniz. Bozuk dediğiniz pil ile başka cihazımı çalıştırdım, çalışan cihazdaki piller ile de yolladığınız cihazı açmayı denedim ama nafile apaçık çalışmayan sorunlu bir cihaz yolladınız üstüne iademi 1 hafta bekledim sonra "iadesi yapılmayacaktır." dediniz ürün sapasağlam çalışıyor dahi olsa ki çalışmıyor benim cayma hakkım mevcut ücret iademi gerçekleştirdiğinizde şikayetimi ve tüketici haklarından açmış olduğum şikayetimi çekeceğim. Uzlaşmadan devam edecek isek tazminat hakkımı kullanacağımdan emin olabilirsiniz.

19 Eylül 2023 13:35

Ürün geldi açılmıyor şarj etmeyi de denedim yine bozuk yine açılmıyor iadesini yapın. Teşekkür Ederim.

19 Eylül 2023 14:01

Geri iade kodu alabilir miyim rica etsem kargonuzu geri yollayacağım sitenizdeki üyeliğim bloke olduğu için buradan ulaşabiliyorum sadece

05 Mayıs 2025 17:17
Sipariş Sonrası İletişim Kesildi, Para İadem Yapılmadı
Sipariş Sonrası İletişim Kesildi, Para İadem Yapılmadı

08 Ağustos 2024 13:14

13 Aralık 2024 09:34

20 Mart 2025 18:34
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 19:26