Melek sonuçtan hiç memnun değil

BTS Language Eğitim Platformu İptal Sorunu Ve Hukuki Tehdit

27 Aralık 2023 21:06

Kütüphanenin bahçesinde otururken yanıma gelen bir anketör bts language diye bir egitim platformumuz var. Bir bakin deneyin. Beğenmezseniz 14 gün içerisinde arayıp iptal edebilirsiniz, zaten kaybedeceğiniz bir şey yok dedi. Ben de baktım beğenmedim daha 4 gün geçmeden müşteri temsilcisini arayıp iptal etmek istediğimi ilettim. Bana iptal onayınız alindi dendi bende talep ettim dedim ve daha fazla üstüne düşmedim. Simdiyse arayıp ödemeniz gecikti zamanında ödemezseniz hakkınızda hukuki işlem başlatırız dediler. Aradığımı, iptal onayımı verdiğimi söyledim ancak sözleşmeniz elimize ulaşmadığı için iptal onayınız kabul edilmedi dediler. Fakat böyle bir durum en başından belirtilmedi. Sözleşmenin fesih edilmesini istiyorum.

27 Aralık 2023 22:08

Kütüphanenin bahçesinde otururken yanıma gelen bir anketör bts language diye bir egitim platformumuz var. Bir bakin deneyin. Beğenmezseniz 14 gün içerisinde arayıp iptal edebilirsiniz, zaten kaybedeceğiniz bir şey yok dedi. Ben de baktım beğenmedim daha 4 gün geçmeden müşteri temsilcisini arayıp iptal etmek istediğimi ilettim. Bana iptal onayınız alindi dendi bende talep ettim dedim ve daha fazla üstüne düşmedim. Simdiyse arayıp ödemeniz gecikti zamanında ödemezseniz hakkınızda hukuki işlem başlatırız dediler. Aradığımı, iptal onayımı verdiğimi söyledim ancak sözleşmeniz elimize ulaşmadığı için iptal onayınız kabul edilmedi dediler. Fakat böyle bir durum en başından belirtilmedi. Hizmetini vermedikleri haksiz parayı istiyorlar Sözleşmenin iptal edilmesini istiyorum.

Bts Language İptal Etmek İstiyoruz!

28 Kasım 2023 15:04
Bts Language İptal Etmek İstiyoruz!

28 Kasım 2023 22:13
İrem sonuçtan hiç memnun değil

BTS Language Bts Language İptal Süreci

12 Ekim 2023 13:00

21 Kasım 2023 11:07

Bts Language Cayma Bildirimi Oyalaması!

27 Eylül 2023 09:58