Bts Language Cayma Bildirimi Oyalaması!

27 Eylül 2023 09:585.309

Üniversite kampüsünde otururken anketör görünümlü biri yanımıza oturup söz konusu online dil kursundan bahsetti. Ücretsiz 2 haftalık deneme imkanımızın olduğunu, kursu aktive ettikten sonra 2-14 gün içinde telefonla arayarak ücret ödemeden kursu iptal edebileceğimizi söyledi. Ben de öğrencidir, çalışıyor satış performansı iyiymiş gibi görünsün diye yardım amaçlı satış teklifini cayma tarihleri arasında iptal etmek üzere kabul ettim. Arkadaş aktivasyonumu başaramadığı gibi ben bugün aktive eder seni ararım gibisinden teminat verip bir iletişim adresi bile bırakmadı. Ben imzamı attıktan sonra da sözleşmemi ve aktivasyon kodumu buruş buruş yapıp bana geri verdi. Bu yaptıklarının sözleşmedeki ibarelere göre iptal sürecinde sıkıntı yaratabileceğini söylesem de bir şey olmaz beni bulursunuz deyip kalktı gitti. 2 gün sonra numarayı arayıp kursu iptal etmek istediğimi söyledim. İptal hattı benimle iletişime geçip belgeleri gönderecek dediler. Adresim yok dedim, onların arayınca öğrenirler dediler kapattılar. 1 hafta geçti arayan soran olmadı numarayı tekrar aradım. İptal işleminiz görünüyor sıkıntı yok dediler yine kapattılar. Cayma hakkının son günü son kez aradım ve aynı şeyler tekrar edilince anladım ki beni oyalayıp yasal tarihi atlatmaya beni borçlandırmaya çalışıyorlar. Güya telefondaki sözlü bildirimimi kanıtlayamadığım için yok sayacaklar. Yarın gidip PTT'den cayma bildirimini yazılı olarak fazla ileteceğim. Aynı zamanda Tüketici Hakları Heyetine de bildirimde bulundum.

27 Eylül 2023 00:58

Yasal süre içerisinde sözlü olarak cayma bildiriminde bulunmuş olsam bile iptal işlemiyle alakalı herhangi bir aksiyon alınmadı, sözleşmemin aslı günlerdir gönderilmedi. Şu ana kadar herhangi bir ödeme istenmedi ama bildrimimin kabul edilmeyeceği durumun suistimal edileceği kanaatindeyim. Bir an önce imzaladığım sözleşmenin aslını talep ediyorum.

Yorumlar(49)

Umut
Umut
10 Kasım 2023 13:16

Ödeme için zorluyorlar ödeme yapan ya da yapmayacak olan var mı nasıl bir yol izlemeliyiz.

Dilara
Dilara
2 Kasım 2023 11:51

Merhaba bana ulaşır mısın bende mağdurum. İnsta: Dilara_03. X

Sedefnur
Sedefnur
20 Ekim 2023 13:06

Merhaba, ben de 20.10.2023 yani bugün kurs için kızın biri tarafından bilgilerim alındı aktivasyon kodu yaptırıp siteye üye yaptı. 2 hafta ücretsiz olacağını söyledi. Ancak bana sözleşmenin nüshasını verdiler. Ben aradığımda iptal edeceklerini söylediler ama büyük ihtimalle oyalamak için olduğunu düşünüyorum. Sizin sorununuz halledildi mi son durum nedir?

Selahattin
Selahattin
19 Ekim 2023 18:09

Aysu merhaba, son durum ne şu an bilgilendirirsen sevinirim

Enes
Enes
19 Ekim 2023 16:35

6.09.2023 tarihinde Antalya Karaalioğlan parkında otururken öğrenci görünümlü iki kişi yanımıza yaklaşıp bize İngilizce dil kursu adı altında Bilgi verdiler ve bizde öğrenciler diye yardımcı olmaya çalıştık. Bir belge imzaladık ama aktivasyon kodunu kullanmadan üyeliğiniz olmaz diye bize sözlü şekilde belirttiler. Bizde aktivasyon kodunu etkin etmedik. Ama 19.10.2023 tarihinde 8 aylık bir tahsilatın olduğunu ve 6400 liralık bir fatura olduğunu belirttiler. Ben derhal gerekli yerlere müracaat ettim. Elimden gelen her şeyi de yapacağım.

Elif
Elif
Benzer Şikayeti Var
15 Ekim 2023 01:38

Bende aynı durumdayım ilgili kişiyi aradım sizinle iletişime geçecekler dediler fakat hala arayan soran yok ne yapmamız gerekiyor yardımcı olur musunuz

Kerem
Kerem
13 Ekim 2023 18:10

Son durum ne bilgi verir misiniz bugün başıma geldi boş bulunup imzaladım lütfen yardımcı olun

Korkuthan
Korkuthan
13 Ekim 2023 14:48

En son durum nedir arkadaşım...

Arda
Arda
13 Ekim 2023 13:53

Gelişme nedir?

Benzer Şikayeti Var
12 Ekim 2023 21:42

Üniversite kampüsünde otururken anketör görünümlü biri yanımıza oturup söz konusu online dil kursundan bahsetti. Ücretsiz 2 haftalık deneme imkanımızın olduğunu, kursu aktive ettikten sonra 2-14 gün içinde telefonla arayarak ücret ödemeden kursu iptal edebileceğimizi söyledi. Ben de öğrencidir, çalışıyor satış performansı iyiymiş gibi görünsün diye yardım amaçlı satış teklifini cayma tarihleri arasında iptal etmek üzere kabul ettim. Ben imzamı attıktan sonra da sözleşmemi ve aktivasyon kodumu katlayıp bana geri verdi. Fakat bana söylenmedi ki aktivasyon koduyla üyelik açıldığında bu eğitim başlamış oluyor. Bu üyeliğin iptal edilmesi için bir avukat tanıdığımla konuştum ve Tüketici Hakları Heyetine, PTT ye ve notere gerekli belgeleri ulaştırdım, dilekçelerimi vereceğim. Umarım olumlu sonuçlanır. Böyle bir şeyi üniversite gibi bir ortamda nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Gerekli tüm işlemleri yapacağım. Arkadaşlar yanınıza ne için olursa olsun gelen kişileri tüm soğuk kanlılığınızla reddedin.

Poyraz
Poyraz
11 Ekim 2023 04:03

Anket yapanları ve şirketi biliyorum mağdur olanlar ulaşsın bana

Mehir
Mehir
9 Ekim 2023 14:22

Çözdünüz mü

Bünyamin
Bünyamin
5 Ekim 2023 17:52

Merhaba ben de aynı mağduriyeti yaşıyorum birkaç soru sormak için yardımlaşmak için sizinle iletişime geçebilir miyim

Bts Language Müşteri Hizmetleri Oyalaması

1 Destek5 Yorum

BTS Language Sözleşme İptal Oyalaması

Üveys
16 Ekim 2023 23:183.748

3.10.2023 tarihinde üniversite kampüsünde otururken anketör görünümlü biri yanımıza oturup söz konusu online dil kursund...

1 Yorum